«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 15.05.2024, 00:25:37

Головна » 2012 » Березень » 29 » В Ужгороді визначили кращих педагогів дошкільних закладів



В Ужгороді визначили кращих педагогів дошкільних закладів
10:44:15
 
 
В обласному центрі Закарпаття пройшов суперфінал конкурсу «Кращий педагог дошкільного закладу - 2012». Музичні керівники та інструктори з фізичного виховання боролися за титул кращих в різноманітних номінаціях. На учасників чекало три конкурси : «Я та мій колектив однодумців», «Майстер своєї справи», «Світ моїх захоплень». Також глядачі обирали вихователя глядацьких симпатій.

За ініціативи міського комітету профспілки працівників освіти та з метою стимулювання і підтримки творчої праці педагогів дошкільних навчальних закладів, підвищення професійної компетентності, популяризації педагогічних здобутків в Ужгороді протягом трьох років проводиться професійний конкурс «Кращий педагог дошкільного навчального закладу» . Нещодавно в обласному центрі відбувся суперфінал заходу.

Згідно з рішенням колегії та наказом управління освіти Ужгородської міської ради конкурс проводився у номінаціях: «Кращий музичний керівник» та «Кращий інструктор з фізичної культури дошкільного закладу». Вихователі представляли себе в трьох конкурсах: «Я та мій колектив однодумців» , «Майстер своєї справи», «Світ моїх захоплень».

В першому конкурсі представляли лауреаток з допомогою короткого відеоролика, музичних конкурсів, запальних танців. Особливою креативністю в цьому конкурсі відзначилася Вікторія Гордійчук з садочка № 39. Родзинкою змагань також стало те, що замість балів 3,4,5…учасниці отримували оцінки: «майстерно», «креативно», «досконало», «неперевершено». З семи учасниць обрали 5. Кожна мала свою тему й впродовж усіх етапів змагань намагалася розкрити її. До прикладу, тема Тетяни Шестакової, музкерівника садочка №1 «Хто не знає свого минулого, не вартий майбутнього». Також в кінці дійства глядачі обирали вихователя глядацьких симпатій, ним стала Тетяна Шестакова, котра вразила в конкурсі «Майстер своєї справи». Педагогу та її вихованцям вдалося театралізовано передати історію Закарпаття.
Переможцями конкурсу та учасниками суперфіналу стали Галина Корольчук, Тетяна Шестакова, Інга Клицько, Вікторія Гордійчук, Алла Товт. Учасниць нагородили почесними грамотами та призами.
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 368 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Военные спасли мужчину, пролежавшего 14 дней под завалами на Гаити
МВФ вимагає в України підвищити ціни на газ для населення на 75%
До 2100 року Земля нагріється більше, ніж передбачає Копенгагенська угода
Сердце способно регенерировать клетки
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...