«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 09.05.2024, 01:26:40

Головна » 2011 » Липень » 11 » В Ужгороді влада "візьметься" за асфальт на Минайській та благоустрій парку "Підзамок"



В Ужгороді влада "візьметься" за асфальт на Минайській та благоустрій парку "Підзамок"
12:51:02
 

Як повідомив на традиційному п’ятничному об'їзді міський голова Віктор Погорєлов, за асфальтування вулиці Минайської, де вже починаються підготовчі роботи, при сприятливі погоді візьмуться уже з наступного тижня. Нагадуємо: реконструкція вулиці, котра є одними з "ворітами", запланована до 20-ї річниці Незалежності України, на черзі - вулиця Швабська і Тельмана, щодо яких тривають проектні роботи.

Тим часом міський голова перевірив ремонт вулиці Айвазовського, котрий вже завершується, і дав відповідні вказівки щодо впорядкування. На тій же вулиці, під час перевірки інформації, що надійшла до міської влади, викрили пункт прийому металобрухту, на якому виявили й "комунальний" метал: стійки стовпів електричних опор та дорожніх знаків, кожухи до них, елементи зі спортмайданчиків. На місці працюють співробітники міліції.

Протягом наступного тижня міські служби активно працюватимуть і в парку "Підзамок" – після розчистки насаджень, проведеної навесні, заплановане облаштування алей, доріжок, встановлення лавиць тощо.

До уваги тих, хто відвідує так званий "Новий" мікрорайон Ужгорода: в найближчі дні на одному з проїздів буде влаштовано однобічний рух - з перехрестя Легоцького на вулицю Чорновола (про що повідомлятимуть відповідні знаки), а поблизу ЗакДУ та дитячого садочка "Ластовічка" встановлять "лежачого поліцейського". Детально про кроки з благоустрою міста можна ознайомитися в газеті "Ужгород". Прес-служба міської ради нагадує: за рішенням виконкому діє заборона проїзду великовагового транспорту міськими дорогами в спеку.

До речі, стосовно організації та безпеки руху на наступну сесію міськради виноситься проект рішення – йдеться про створення підприємства, котре опікуватиметься не лише паркуванням в місті, але й іншими видами дорожнього облаштування, зокрема й із залученням новітніх технологій. Так, з метою вдосконалення організації дорожнього руху, впорядкування існуючої в місті організації робіт з паркування, розвитку мережі автомобільних стоянок, платних місць паркування та інших об’єктів дорожнього сервісу, підприємство буде займатися встановленням камер спостереження, здійсненням відеонагляду для підтримки безпеки в місті. За допомогою GPS-навігаторів буде відслідковуватися рух карет швидкої допомоги, маршрутних транспортних засобів та автомобілів комунальних служб міста, повідомляє прес-служба Ужгородської міськради.

 
Джерело: http://karpatnews.in.ua
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 368 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Составлен топ-лист книг Третьего Рейха
Ужгород: Завтра відбудеться зустріч з учасниками Всеукраїнської велоестафети
Ученые выяснили, почему некоторые планеты движутся задом наперед
Опозиція замінує Раду, щоб не допустити двомовності в Україні
У Білорусії розбився МіГ-29 разом з екіпажем
Сільвіо Берлусконі святкує 74-річчя
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...