«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 09.05.2024, 03:33:51

Головна » 2011 » Липень » 29 » В Ужгороді засідала Президія Громадської ради при Закарпатській ОДА



В Ужгороді засідала Президія Громадської ради при Закарпатській ОДА
12:48:13
 

В Ужгороді під головуванням Федора Харути відбулося чергове засідання Президії Громадської ради при Закарпатській обласній державній адміністрації. Голова Громадської ради інформував членів Президії про роботу, яка проводилася ним особисто та заступниками у період між засіданнями. Головуючий вніс також ряд пропозицій, що стосуються питань взаємодії Громадської ради при ОДА та аналогічних громадських структур, які діють при райдержадміністраціях, участі обласного об’єднання представників інститутів громадянського суспільства у проведенні масових заходів, які будуть проводитися в області ближчим часом.

Про окремі питання удосконалення взаємодії Громадської ради та органу виконавчої влади йшла мова в інформації заступника голови Громадської ради Володимира Подгорецького. Зокрема, виступаючий виокремив ті пункти постанови Кабінету Міністрів №996, які поки-що не виконуються або виконуються не у повному обсязі. З цих питань Президія вирішила інформувати голову ОДА Олександра Ледиду.

Про хід підготовки до випуску бюлетеня №2, участь у засіданні Громадської ради при Ужгородській РДА, представники яких були запрошені на засідання Президії, шляхи зміцнення співпраці комісій та галузевих управлінь йшлося у виступі заступника голови Громадської ради Олега Лукші. На розгляд Президії ним було внесено також «Концепцію інформаційної кампанії Громадської ради при Закарпатській ОДА на 2011 -2012 роки». Оскільки варіант аналогічного документу раніше був внесений заступником керівника секретаріату Іриною Бреза, Президією прийняте рішення створити робочу групу у складі І.Мільчевича, О. Лукші, Ю. Дербаля, І. Брези та М. Менджул. Робочій групі доручено до 15 серпня доопрацювати ці матеріали і забезпечити їх обговорення членами ради з тим, щоб «Пропозиції і рекомендації по вдосконаленню інформаційної діяльності Громадської ради при Закарпатській обласній державній адміністрації з використанням сучасних електронних ІТ можливостей» винести на розгляд чергового засідання ради.

Виступаючий запропонував також проект Угоди про співпрацю між ГР при Закарпатській ОДА та Громадською радою при Ужгородській райдержадміністрації, яка була підтримана Президією. Олег Лукша ознайомив також присутніх з проектом постанови щодо підтримки перед урядовими органами та грандодавцями окремих проектів, напрацьованих громадськими організаціями, державними установами та органами місцевого самоврядування.

Про стан дотримання вимог регламенту при підготовці засідань Громадської ради та її Президії інформував керівник секретаріату Іван Мільчевич.

На засіданні узгоджено також перелік питань, що будуть винесені на розгляд чергових зборів, які планується провести у другій половині вересня. Серед них – хід виконання в області законів, що стосуються пільг, передбачених для «дітей війни» та пропозиції щодо удосконалення порядку інформування громадськості області у сфері протидії корупції.

Член президії, голова комісії з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства та гендерної політики Вікторія Лані інформувала присутніх про проблеми, повязані з реформуванням системи охорони здоров’я.

В обговоренні питань порядку денного виступили також члени Президії Михайло Волощук, Йосип Лазар, Ярослав Афтанас, Світлана Митряєва, Михайло Греньо.

В роботі Президії взяв участь і виступив начальник управління внутрішньої політики ОДА Володимир Дупелич. Громадська рада при Закарпатській обласній державній адміністрації


Джерело: http://karpatnews.in.ua
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 417 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Составлен топ-лист книг Третьего Рейха
Ужгород: Завтра відбудеться зустріч з учасниками Всеукраїнської велоестафети
Ученые выяснили, почему некоторые планеты движутся задом наперед
Опозиція замінує Раду, щоб не допустити двомовності в Україні
У Білорусії розбився МіГ-29 разом з екіпажем
Сільвіо Берлусконі святкує 74-річчя
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...