«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 16.05.2024, 00:00:49

Головна » 2011 » Серпень » 4 » Виконавча служба Закарпаття стала першою в Україні за ефективністю роботи



Виконавча служба Закарпаття стала першою в Україні за ефективністю роботи
13:47:28
 
 
3 серпня в Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою якого стали результати роботи відділу державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Закарпатській області, що за ефективністю діяльності став одним з перших в Україні.

Наталія Панова, начальник відділу державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Закарпатській області розповіла, що за підсумками першого півріччя державні виконавці Закарпаття завершили близько 60 тисяч виконавчих впроваджень (на 562 млн. грн.). У результаті, закарпатська виконавча служба посіла перше місце у державі за показниками кількості завершених виконавчих проваджень і за сумою стягнених відшкодувань. Загалом, за словами Наталії Панової, в область надійшло 105 тисяч виконавчих проваджень на 1,5 млрд.грн. Якщо у середньому по Україні виконання сягає 25%, то на Закарпатті цей показник—36,8 %.

За півроку виконавчою службою стягнуто близько 3 млн. грн. заборгованих коштів саме по заробітній платі. Реальне надходження до Пенсійного фонду у Закарпатті за допомогою державних виконавців склало 5,5 млн.грн.
Крім того, державні виконавці обмежують і в’їзд до України, тобто іноземці чи особи без громадянства, які є керівниками підприємств на території України, що боргують зарплату, не зможуть потрапити в Україну. Таких підприємств чимало у Берегівському та Виноградівському та Ужгородському районах , де директорами СП є, наприклад, громадяни Угорщини чи Словаччини.

Під час прес-конференції йшлося і про те, куди потрапляє конфісковане на митниці майно, які підприємства здійснюють його реалізацію і чому, до прикладу, за цей рік не продано жодного конфіскованого авто. Як розповіла Н. Панова, після затримання на кордоні порушника і вилучення в нього майна, відповідні матеріали передаються на розгляд до суду і тільки після винесення рішення про конфіскацію цього майна, справа переходить до виконавців. На Закарпатті реалізацію конфіскату здійснюють 5 підприємств, які обираються не на місці, а щорічно Міністерством юстиції проводяться відповідні тендери. Вся інформація про примусову реалізацію арештованого майна розміщується в обовязковому порядку на веб-сайті. Тобто відвідавши цей сайт, можна отримати інформацію відносно реалізації всього арештованого майна на всій території України,а не лише Закарпаття ( яке саме майно, дата,час, місце та стартова ціна).
До слова, нереалізований одяг з такої категорії майна виконавці нещодавно передали вихованцям Вільшанського дитбудинку.


Джерело: http://rionews.com.ua
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 393 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Сердце способно регенерировать клетки
Для боротьби зі спекою в офісі винайшли охолоджувачі сідниць
ЕС потратил 14 млн. евро на на доказательство пользы фруктов
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...