«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 14.05.2024, 12:31:36

Головна » 2012 » Березень » 26 » Внутрішні війська України можуть перейменувати у жандармерію



Внутрішні війська України можуть перейменувати у жандармерію
11:44:35
 
 

Сьогодні 20-річчя відзначають Внутрішні війська України. Головнокомандувач силової структури Сергій Яровий не відкидає, що підрозділ можуть перейменувати в жандармерію.
 
"Зараз якраз підбираємо варіанти. Наприклад, "сили правопорядку", "внутрішні сили" і навіть "жандармерія". Зараз у рамках програми з обміну досвідом ми тісно співпрацюємо з французькими жандармами", - заявив Комсомольской правде в Украине Яровий.

"Вони часто запитують, чи не хочемо теж жандармами стати. У перекладі це слово означає "люди зброї" або "озброєна свита". Це не остаточний варіант. Можливо, оголосимо конкурс на найкращу назву", - зазначив він.

Яровий також заявив, що в обов'язки підрозділу, в першу чергу, входить охорона порядку. "Хоча нашим бійцям доводиться вступати в поєдинки зі злочинцями. Крім того, нам довірено супровід особливо важливих вантажів, охорону дипломатичних місій, конвой заарештованих", - заявив він в інтерв'ю виданню.

Глава підрозділу також зазначив, що співробітники внутрішніх військ беруть участь у миротворчих місіях. "Років десять тому було багато охочих стати миротворцями, зараз менше. Платять українським миротворцям менше за інших - $ 600-800 на місяць. Ми задіяні в Конго, Кот-д'Івуарі, Ліберії, Судані, Східному Тиморі. Умови роботи важкі, повернувшись, можна все зароблене витратити на ліки. Ми більше зацікавлені в навчанні наших офіцерів за кордоном в розвинених країнах, зараз вони проходять підготовку у Франції, Італії, Англії, Іспанії. Хочемо навчитися охороняти порядок, як в Європі", - заявив він.

Кореспондент видання зазначив, що за кордоном поліцейські більш жорстко поводяться з учасниками мітингу, ніж в Україні. "Це перебільшення. Приміром, в Англії поліцейські вулицями ходять без зброї, а спецзасоби і силові методи застосовують у виняткових випадках. Так, коли зривають погони - це неприємно, але це не означає, що потрібно тут же відповісти, вдарити. Міліція повинна зберігати спокій і витримку, не дати розвинутися конфлікту", - відповів Яровий.
Категорія: Україна | Переглядів: 460 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Самые лучшие современные кроссовки вредны для ног
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Военные спасли мужчину, пролежавшего 14 дней под завалами на Гаити
МВФ вимагає в України підвищити ціни на газ для населення на 75%
До 2100 року Земля нагріється більше, ніж передбачає Копенгагенська угода
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...