«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Листопан 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 01:08:56

Головна » 2012 » Листопан » 11 » Володимир Кличко побив польського гіганта Ваха



Володимир Кличко побив польського гіганта Ваха
09:00:36

Абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі Володимир Кличко 10 листопада здобув свою 59-у перемогу на професійному рингу. Наш боксер переміг польського гіганта Маріуша Ваха, завдавши йому першої поразки на професійному рингу.

Бій тривав усі 12 раундів, закінчившись перемогою Кличка за очками. 120:107, 120:107, 119:109 – впевнена перемога чемпіона.

З першої хвилини бою претендент почав діяти дуже агресивно, пропускаючи при цьому багато ударів. Тож в кінці першого раунду його обличчя було червоне від ударів Кличка. В другому раунді кілька важких ударів Володі потрясли суперника, але той впевнено тримався на ногах. В кінці раунду поляк завдав прицільний удар в обличчя чемпіона. Третій раунд пройшов спокійніше. Кличко діяв на дистанції, постійно дістаючи суперника джебом.

Наприкінці ж четвертого раунду боксери зійшлися у жорсткому ближньому бою. Поляк бив Володимира по корпусу і отримував удари в обличчя. Вах у кінці п’ятого раунду дочекався свого шансу, притиснувши Кличка до канатів і завдавши кілька дуже потужних і точних ударів. Володимира від неприємностей врятував гонг. Шостий раунд пройшов у рівній боротьбі. Вах показав, що у нього вистачить сил пристойно боксувати всі 12 раундів.

На останній хвилині сьомого раунду Володимир провів серію ударів, але Маріуш кивком голови показав, що він не відчув цих ударів. У наступному раунді Вах "поплив” від потужних ударів Кличка і постійно рятувався клінчем. "Клієнт уже готовий”. Залишилося дочекатися, коли Маріуш опиниться у горизонтальному положенні.Але у дев’ятому раунді поляк приділив більше уваги захисту, хоч і пропустив кілька "бомб” від Кличка. В десятому раунді поляк спробував контратакувати, але Кличко відмінно оборонявся. 11-й раунд пройшов без загострень, а в заключному раунді обидва боксери спробували провести нокаутуючий удар, але не судилося. Вах навіть завалив Кличка на підлогу, але це був заборонений прийом.

Глядачі не дочекались нокауту, але бій закінчився видовищною перемогою Кличка за очками. Вах виявився дев’ятим боксером, який вистояв проти Кличка всі 12 раундів.

А одразу після бою знаменитий Сільвестр Сталлоне піднявся на ринг, привітавши Володимира Кличка з красивою перемогою. Сам Володимир присвятив цей бій покійному тренеру Еммануелю Стюарду.

prosport.tsn.ua

Категорія: Спорт | Переглядів: 883 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Гриценко заявив, що Україна перебуватиме на врученні Нобелівської премії миру
Комплекс робіт на Солотвинському солеруднику буде здійснений впродовж 1 - 2 років
Україна вшановуватиме пам’ять жертв голодоморів чотири дні
Лолита выходит замуж в четвертый раз
В Дубае открылся высочайший отель в мире
Санта-Клаус учит детей обжорству и вождению в пьяном виде
Боярская вернулась к женатому и потеряла бабушку
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...