«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 19:39:31

Головна » 2012 » Лютий » 26 » Володимир Кличко та Оксана Марченко визнані найкрасивішими українцями



Володимир Кличко та Оксана Марченко визнані найкрасивішими українцями
10:15:54
 
Найкрасивішими людьми України 2011 року стали відомий боксер Володимир Кличко та телеведуча і журналіст Оксана Марченко. У суботу, 25 лютого, у Києві відбулася сьома церемонія нагородження "Найкрасивіших людей України".
 
Замість Володимира Кличка нагороду приймав його брат Віталій. Сам Володя на часі зайнятий підготовкою до бою з Жан-Марком Мормеком, який відбудеться 3 березня. А свою нагороду він отримає лише 12 березня, коли повернеться в Україну на прем'єру фільму про братів Кличко.
 
"Ми з братом постійно змагалися - хто кращий, сильніший. І тут брат обскакав мене, отримав нагороду найкрасивішого чоловіка України", - поділився радістю за брата Віталій Кличко.
 
Цікаво, що Віталій не набагато відстав від свого брата, як зізналися після церемонії організатори. Однак, називати, хто саме посів другі та треті місця, вони відмовилися.
 
Оксана Марченко, вийшовши на сцену за нагородою, була дуже емоційна. Отримавши скляну статуетку у вигляді букви V, вона показала її своєму чоловікові Віктору Медведчуку і сказала: "Коханий, це твоя буква".
 
На питання журналістів, чи будуть святкувати нагороду, Оксана відповіла, що вони ще не визначилися. Однак на зауваження репортерів про те, що Медведчук наче заявив, що свято буде, Марченко сказала: "Ну, раз чоловік сказав, що буде, значить буде".
 
Та пишного святкування найкрасивіша українка все одно не планує, оскільки в них хворіють діти, і їм "зараз не до того".
 
Марченко також зізналася, що відчувала себе на сцені під час отримання нагороду не у своїй тарілці. "Мені простіше працювати з людьми, заспокоювати, підбадьорювати, витирати соплі", - поділилася Оксана.
 
Примітно, що Володимиру Кличку повідомили про його перемогу у конкурсі ще за декілька днів, але інтрига чоловічої номінації зберігалася до самого оголошення переможця. А Оксана Марченко дізналася про перемогу лише вчора, що не завадило просочитися інформації - ще перед церемонією журналісти фотографували тільки її.
 
Досхочу попозувавши та поспілкувавшись з журналістами Оксана Марченко таки поїхала з Медведчуком, який вже зачекався дружину та виглядав помітно схудлим і втомленим. Компанію подружжю склав Нестор Шуфрич.
 
Конкурс "Найкрасивіші люди України" проводить журнал VIVA, починаючи з 2005 року. Ведучим цьогорічної церемонії стали Іван Ургант та Оля Полякова.
 
 
 
 

 


Категорія: Гола правда | Переглядів: 648 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Гриценко заявив, що Україна перебуватиме на врученні Нобелівської премії миру
Комплекс робіт на Солотвинському солеруднику буде здійснений впродовж 1 - 2 років
Україна вшановуватиме пам’ять жертв голодоморів чотири дні
Лолита выходит замуж в четвертый раз
В Дубае открылся высочайший отель в мире
Санта-Клаус учит детей обжорству и вождению в пьяном виде
Боярская вернулась к женатому и потеряла бабушку
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...