«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 08.05.2024, 21:33:49

Головна » 2011 » Червень » 2 » З турботою про екологію краю



З турботою про екологію краю
16:54:18


Спеціальний екологічний і соціальний проект «З турботою про навколишнє середовище» запустило ТОВ «Джейбіл Сьоркіт Юкрейн Лімітед» - світовий лідер на ринку виробництва електроніки.

Цей проект створили з метою підвищення екологічної свідомості працівників компанії до питань захисту навколишнього середовища і проблем екології, а також, що не менш важливо, - для покращення екологічної ситуації в цілому по регіону.

Як розповів директор компанії «Джейбіл» Анатолій Мікула, у рамках проекту «З турботою про навколишнє середовище» на території підприємства працівниками були проведені добровільні акції з озеленення підприємства та покращення навколишнього середовища: висаджені дерева (сакури, липи, туї) та прибрані прилеглі до заводу території.

У відновленні та збереженні навколишнього середовища важливу роль відіграє молодь, яку обов’язково потрібно залучати до подібних екологічно-соціальних акцій. Саме тому, у рамках програми покращення екологічної ситуації та озеленення регіону, представники компанії «Джейбіл» провели навчання з екологічної свідомості «З турботою про навколишнє сере-довище: проблеми та методи вирішення» для учнів ЗОШ №15. Так, школярі та представники підприємства посадили туї поблизу школи, звичайні лампи замінили на енергозберігаючі, встановили аератори на змішувачі, що на 30% економлять воду, світильники сонячної енергії для оствітлення прилеглої до школи території.

Усе це вдалося втілити за умови фінансової підтримки компанії, без якої в наш час важко досягти бажаних результатів. Але, за словами директора школи Володимира ПОЛІЩУКА, - «це хороша й приємна співпраця підприємства «Джейбіл» з нашим навчальним закладом. Це - яскравий приклад турботи про майбутнє покоління та, що надзвичайно важливо, покращення екологічної свідомості серед молоді».

Проте компанія не зупиняється на досягнутому. За словами керівництва, вже зроблена робота - тільки перший крок у такій важливій і потрібній справі, як покращення екологічної ситуації у краї.

Варто сказати, що ще раніше ТОВ «Джейбіл» зарекомендувало себе як соціально відповідальний інвестор. Підприємство завжди надавало фінансову допомогу у розбудові інфраструктури с. Розівка (Ужгородський район): провело ремонт дороги, школи, дитячого садка, забезпечило встановлення очисних споруд, розвиток мереж газо-, водо- та електропостачання тощо.

Кажуть, «один в полі не воїн» і поодинці ми мало що можемо змінити. Але коли об’єднуються небайдужі, то результати видно одразу. Важливо бачити перед очима приклади, коли великі підприємства, такі як компанія «Джейбіл», ведуть свою політику «з думкою про інших» і згуртовують навколо себе людей заради стратегічно важливих завдань, які мають чимале значення для всієї громади, зокрема покращують майбутнє життя вже сьогодні.

Лілія ЗАЛЕВСЬКА
 
Категорія: Суспільство | Переглядів: 1026 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Составлен топ-лист книг Третьего Рейха
Ужгород: Завтра відбудеться зустріч з учасниками Всеукраїнської велоестафети
Ученые выяснили, почему некоторые планеты движутся задом наперед
Опозиція замінує Раду, щоб не допустити двомовності в Україні
У Білорусії розбився МіГ-29 разом з екіпажем
Сільвіо Берлусконі святкує 74-річчя
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...