«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 16.04.2024, 07:25:13

Головна » 2012 » Липень » 19 » За чужі гроші довго не погуляли...



За чужі гроші довго не погуляли...
18:34:09

25-річний житель одного із сіл Воловецького району Віталій нещодавно повернувся із заробітків. Молодий чоловік побув кілька днів у рідному населеному пункті,  а потім вибрався у райцентр. 

Тут відвідав рідню, пригощав її, «обмиваючи» заробітки. Родичі запропонували не повертатися того дня додому, а заночувати в них. Віталій радо пристав  на таку пропозицію, адже сільська одноманітність швидко набридає. Коли вже смеркалося, гість захотів ще прогулятися райцентром. Біля одного з розважальних закладів сільчанин   зауважив двох незнайомців. Випадково з ними розговорилися. Слово  за слово --  й гість запропонував новоспеченим приятелям випити по келиху пива. 

А ті не змусили себе  двічі просити.  Коли Віталій розраховувався з барменом, молодики, зауваживши у гаманці пригощальника  великі купюри,  переглянулися.  Настав час прощатися.  Нові друзі  викликалися  провести  заробітчанина  до помешкання його  родичів, щоб, бува, хтось не образив на темних вулицях райцентру.  Віталій заперечувати не став.

Так усі троє і покинули розважальний заклад. Дорогою один з  приятелів відволік увагу сільчанина,  інший тим часом  вирвав з його рук гаманець. Коли  за грабіжниками  і слід прохолов,  збентежений  заробітчанин кинувся до будинку родичів, звідки зателефонував у міліцію.

Невдовзі за вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група райвідділу. А вже  наступного дня начальник карного розшуку воловецької міліції Олександр Савко та оперативник цього підрозділу Василь Биряк, маючи на руках відповідні дані про підозрюваних, настирливо шукали  з ними зустрічі, зокрема  з двома 23-річними жителями райцентру Михайлом та Віктором. Знайшли  спритників  в   одному із розважальних закладів райцентру.  

Михайло і Віктор постійної роботи не мають,  зрештою,  і не особливо її шукають.  Тому  виявляють таких  заробітчан, як Віталій, і ошукують їх. Правда, цього разу  вийти сухими з води їм не вдалося.  Чоловік, незважаючи на те, що вже був добряче напідпитку, оперативно відреагував і встигнув запам’ятати зовнішність своїх кривдників.

Проти  молодих грабіжників порушили  кримінальну справу.  Стаття 186 ч. 2 передбачає  за такі кримінально-карні діяння досить суворе покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Михайло ПИСКАЧ, «Відомості міліції»


 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 497 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
ФК “Закарпаття” оштрафували на 3 000 гривень
ЕС потратил 14 млн. евро на на доказательство пользы фруктов
Расстройство сна в молодости позволяет предсказать слабоумие
Володимир і Віталій Клички офіційно стали "друзями Євро-2012"
Парламент відхилив запит Яценюка про парламентські вибори у березні 2011 року
Парламент витратить 320 тис. грн. на ремонт мерседесів
Проект мовного закону заблокували в парламенті. Партія регіонів чекає понеділка
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...