«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 14.05.2024, 15:03:04

Головна » 2012 » Березень » 26 » За перемогу в конкурсі дільничних інспекторів закарпатець отримав планшетний комп’ютер



За перемогу в конкурсі дільничних інспекторів закарпатець отримав планшетний комп’ютер
11:32:38
 

Всеукраїнський конкурс «Наш Аніскін» названий на честь відомого в народі сільського дядька-міліціонера Аніскіна, із однойменної кінотрилогії,. Аби повернути і зміцнити довіру громадськості до правоохоронної системи, і до дільничних інспекторів міліції, зокрема, він стартував у березні 2011 року. До участі у цій акції вже долучилися дільничні інспектори міліції із Луганської, Херсонської, Донецької, Житомирської, Київської, Чернігівської, Полтавської, Харківської, Сумської, Хмельницької, Тернопільської, Чернівецької та Івано-Франківської областей.

А 22 березня з ініціативи ГО «Українська федерація професіоналів безпеки» та підтримки МВС України і УМВС України в Рівненській області відбувся черговий етап нагородження фіналістів всеукраїнського конкурсу «Наш Аніскін». Кращими дільничними інспекторами міліції України тут були визнані правоохоронці із Волинської, Львівської, Закарпатської та Рівненської областей.

До нагородження були представлені дільничні інспектори міліції з чотирьох різних областей. Кожен із них став переможцем у своєму регіоні за результатами «внутрішніх» конкурсів, які проводились в областях. Перед нагородженням присутнім продемонстрували фільми, які підтверджували, що обраний представник гідний того, щоб називатись кращим дільничним інспектором краю.

Отож, кращим дільничними інспекторами сьогодні були названі Назар Мулик із Рівненщини, Василь Микуляк із Закарпаття, Михайло Іванко із Львівщини та Придащук Сергій із Волині. Усім переможцям презентували почесні грамоти та планшетні комп’ютери від організаторів конкурсу. Окрім того, лауреатам конкурсу на Рівненщині, які увійшли до четвірки найкращих, Василь Лазутко особисто вручив іменні годинники.

А от на службі у дільничних інспекторів міліції свої пам’ятні випадки.

Кращий дільничний інспектор міліції із Закарпаття Василь Микуляк навіть не береться пераховувати подій власної служби, які б запам’ятались найбільше: — Не словом, а ділом, — ось і усе, що нам вдалось «витягти» із сором’язливого майора. За небагатослів’ям, скромністю та зовнішньою непоказністю пана Василя, кажуть про нього позаочі колеги, криється справжній професіоналізм, виваженість у прийнятті рішень, цілеспрямованість та наполегливість у роботі. Інакше, він не став би кращим дільничним Закарпатської області за підсумками роботи у 2011 році.

СЗГ УМВС України в Рівненській області
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 385 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Военные спасли мужчину, пролежавшего 14 дней под завалами на Гаити
МВФ вимагає в України підвищити ціни на газ для населення на 75%
До 2100 року Земля нагріється більше, ніж передбачає Копенгагенська угода
Пищевые добавки придумали фальсификаторы продуктов
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...