«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 04.05.2024, 07:49:21

Головна » 2012 » Квітень » 22 » За здоров’ям закарпатських міліціонерів слідкують лікарі відомчої медицини



За здоров’ям закарпатських міліціонерів слідкують лікарі відомчої медицини
06:52:54

На Закарпатті ці питання вирішує лікарня з поліклінікою УМВС в Ужгороді. Щороку тут надають кваліфіковану допомогу сотням правоохоронців - діючим і пенсіонерам.

- Рік тому в мене почала боліти нога, на якій утворився тромб,  - розповідає 73-річний ветеран ОВС зі Сваляви підполковник міліції у відставці Іван Папіш.  - В обласній лікарні мене успішно прооперували, видаливши з ноги тромб. Далі я лікувався в різних медустановах, але не дуже успішно. Закінчилося все тим, що три місяці я не міг заснути вночі…

Звернувся по допомогу в нашу міліцейську лікарню до Віктора Дідика, в якого попросив виділити мені путівку в санаторій десь у Сваляві поближче додому, аби я міг оздоровитися. З цим якось не вийшло, аж тут телефонує мені сам Віктор Андрійович і запропонував під’їхати до них, мовляв: будемо лікувати вашу хворобу. А я засміявся і кажу, що вже не вірю лікарям, бо рік із лікарні не вилажу…

Та він наполіг, і я таки приїхав в Ужгород. Зустріли мене тут чудово. Умовами, харчуванням та лікуванням я задоволений. Особисто мною опікується начальник лікарні Лариса Великоклад. Сон мій наладився: сплю я тут, мов дитина мала… Лікарі тут чудові. В першу чергу подяка лікареві Марії Бабич, яка навіть ходить мені ліки в аптеку купувати, бо мені самому важко пересуватися. Хороший фахівець Ганна Гладинець. Висловлюю також подяку медикам Любові Костик, Тетяні Сивулич, Тетяні Горощак, Ганні Івановій. Спасибі вам, дівчата, за людяність та професіоналізм!

- Ми намагаємося лікувати й обстежувати хворих згідно із сучасними медичними стандартами, -- каже начальник лікарні з поліклінікою СМЗ УМВС Лариса Великоклад. -- Часто консультуємося при цьому з фахівцями факультету післядипломної освіти УжНУ та стоматфакультету. За підтримки начальника УМВС генерала Віктора Русина в нас було відкрито стоматологічне відділення цього факультету університету, де здійснюємо профілактичні огляди й поточне лікування особового складу, ветеранів і пенсіонерів ОВС, ліквідаторів аварії на ЧАЕС.

У стаціонарі лікарні можемо одночасно прийняти півсотні хворих, і всі 50 ліжко-місць на сьогодні заповнені. Люди, в яких виявляють захворювання під час профілактичних оглядів, скеровуються на дообстеження й лікування в стаціонар. Маємо й власну сучасну діагностичну апаратуру, а за потреби скеровуємо хворого на обстеження в будь-який медичний заклад міста.

Хочу зауважити, що пенсіонери, ветерани ОВС, учасники Великої Вітчизняної війни, ліквідатори аварії на ЧАЕС забезпечуються в нас у стаціонарі медичними препаратами безкоштовно.

Більшість із наших 25-ти лікарів - це фахівці вищої (65%) та першої категорії у своїй професії. Молоді спеціалісти, які прийшли до нас на роботу, підвищують свій професійний рівень й після атестування їм теж буде присвоєно медичні категорії.

- За підтримки керівництва управління, начальників міськрайвідділів у нас за останній час зроблено серйозні ремонтні роботи, -- підсумовує завідувач сектора медичного забезпечення УМВС Олег Халак. -- Повністю виконана санітарна побілка в терапевтичному відділенні, у всіх палатах і кабінетах замінені санвузли, плитка, полакована підлога тощо. Закуплено нові бойлери для підігріву води. Обладнано два пасажирські ліфти й два лікарняні. Всюди встановлена система вентиляції та пожежної сигналізації. Загалом на закінчення всіх будівельних робіт у лікарні було виділено три мільйони гривень бюджетних коштів, залучалися й кошти УМВС.

Тепер плануємо завершити ремонт технічного поверху, де розміститься експертно-криміналістична служба міліції. Психологи УМВС також будуть розміщені у нас, що поліпшить систему прийому на роботу в міліцію, відбір кандидатів на службу, адже психологи будуть співпрацювати з нашими психіатрами.

Володимир ПАВЛЮХ, СЗГ УМВС

Категорія: Здоров’я | Переглядів: 505 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Лазерній корекції зору знайшли більш сучасну і безпечну заміну
Україна допустить Росію до приватизації своїх стратегічних підприємств
Организм человека может сам вырабатывать лекарство от ожирения
Вчені видали каталог усіх живих істот Землі
Американські вчені викрили причину жіночої зради
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...