«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Листопан 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 15.05.2024, 21:02:39

Головна » 2009 » Листопан » 16 » Закарпатці проводитимуть Новий рік вдома?



Закарпатці проводитимуть Новий рік вдома?
09:36:43
 
Місця в готелях і турбазах вже замовлені. На Закарпатті вже розкуплено 80% місць в готелях і санаторіях на новорічно-різдвяні свята.
 
Про це газеті "НЕДІЛЯ" повідомив начальник управління з питань туризму і курортів Закарпатської ОДА Олександр Марченко. Це виявилося несподіванкою для багатьох, адже в країні - грип, тож туристичні організації не очікували такої кількості замовлень. Тому почали потроху переорієнтовуватися на виїзний туризм.
 
Проте, як виявилося, не зважають на карантин туристи з Росії і Білорусії. - Сьогодні практично залишилася лише невелика кількість номерів в готелях, санаторіях і турбазах на свята, але це вже віп-номери, дорогі, ціна яких складає 1000 гривень на добу + новорічний стіл за 850 гривень і вище. Тому ці номери «віповські» ще залишилися, і попит на них залишається. В першу чергу Карпатами сьогодні цікавляться наші сусіди з Білорусії та Росії. Чому так – бо сьогодні для них дуже важко отримати шенгенську візу, і відпочинок в Татрах, Альпах – значно подорожчав, тому їм легше відвідати Карпати, - коментує ситуацію начальник управління з питань туризму і курортів Закарпатської ОДА Олександр Марченко.
 
За словами пана Олександра, на різдвяні свята попитом серед туристів також користуватимуться сільські садиби. Оскільки вони пропонують туристам традиційну закарпатську кухню, народний фольклор, закарпатські звичаї та обряди. Московські туроператори, користуючись затишшям на ринку, намагаються й надалі викуповувати місця в готелях і санаторіях Закарпаття на новорічно-різдвяні свята, аби обійтися без місцевих посередників, через яких ціни значно піднімаються. Олександр Марченко рекомендує закарпатцям поспішати, оскільки більше 80% місць на новорічні свята вже заброньовані переважно росіянами та білорусами.
 
Також за словами Олександра Марченка насправді ж грип ніяк не вплинув на туризм в області. Більше вплинула паніка. Пан Олександр переконаний, - той хто переводить цю тему у політичну площину – завдає великої шкоди економіці України.
 
Віктор ТАР, газета «НЕДІЛЯ»
 
 
 
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 452 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Сердце способно регенерировать клетки
Для боротьби зі спекою в офісі винайшли охолоджувачі сідниць
ЕС потратил 14 млн. евро на на доказательство пользы фруктов
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...