«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 05.05.2024, 15:59:38

Головна » 2011 » Червень » 1 » Закарпаття: "Берег Вертікал" обіцяє тримати місто Берегово в чистоті і порядку



Закарпаття: "Берег Вертікал" обіцяє тримати місто Берегово в чистоті і порядку
18:34:51
 
На останній сесії міської ради мер Берегова Іштван Гайдош вручив групі депутатів нагороди "Професіонал галузі” від Торгово-промислової палати України. Високі київські відзнаки удостоєно відомого берегівського підприємця Йосипа Пфейфауфа, засновника та власника товариства з обмеженою відповідальністю "Берег Вертікал” Миколу Якимця й комерційного директора цієї ж фірми Юлія Ороса.
 
Останній, до слова, розповів, що в товаристві працює 62 осіб (ще 15 підмітають центральну частину міста, в тому числі й у вихідні), а невдовзі, як тільки отримають кошти, займуться поливанням вулиць. Ця справа вкрай потрібна у спекотні літні дні, які чекають нас попереду. А для цих робіт є відповідна техніка, тобто на балансі ТОВ – 12 машин, у тому числі бульдозер, який ледь не цілодобового працює на міському сміттєзвалищі.
 
Слід сказати, що тверді відходи з вулиць Берегова вивозяться за чітким графіком – машини приїжджають вчасно та за будь-якої погоди. Люди вже звикли до цього, тож особливих нарікань на цю службу немає. Як повідав міський депутат Микола Якимець, днями на адресу товариства "Берег Вертікал” надійшов лист із Швейцарії, куди також берегівців запрошують на вручення престижної міжнародної премії. Поїздка – наразі під знаком питання, адже дорога неблизька, а вдома роботи – непочатий край. За словами члена міськвикокному Ю. Ороса, цими днями очікують європейський грант на будівництво заводу з переробки побутового сміття.
 
Це екологічно чисте підприємство, як відомо, постане між селами Яноші та Чікош-Горонда. Не секрет, що аби місто в чистості тримати, треба неабияку відповідальність мати, і таких рис у цьому плані "берегвертікалівцям” не позичати. Берегівчани вже мали змогу бачити, як на центральних площах "орудують” із придбаним у Львові ящиком-візком із заточеним підбирачем сміття. Виріб-витвір – австрійський, тож і вартість цієї "штучки” цілих 4 тисячі гривень.
Міський голова І. Гайдош пишається, що маємо таке спільне товариство, як "Берег Вертікал”, яке завдяки відповідальності керівництва та діяльності фахових людей отримує подяки та нагороди. Аж зі столиці! Ними просто так не нагороджують – за роботу! Роботу цієї фірми кожен із нас бачить щодня. Скоро і Європа про наше доладне господарювання у цій сфері знатиме – у міській раді в цьому переконані.
 
До речі, Юлій Орос днями відзначив свій перший поважний ювілей – 50-річчя від дня народження. З цією славною датою його вітають і здоров’я, завзяття, щастя бажають родина Якимців, колективи фірми "Берег-Вертікал", ресторану "Золотий павлін", редакції газети "Берегово", численні берегівчани.
 
МИХАЙЛО ПАПІШ, для газети "НЕДІЛЯ"



 
Категорія: Бізнес | Переглядів: 581 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Лазерній корекції зору знайшли більш сучасну і безпечну заміну
Организм человека может сам вырабатывать лекарство от ожирения
На Марсі знайшли залишки гігантського озера
Ученые выяснили, что склонность к азартным играм передается по наследству
В сибирских школах будут преподавать китайский язык
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...