«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 08.05.2024, 22:51:43

Головна » 2011 » Лютий » 24 » Закарпаття: Мешканець Ужгорода убив подругу, а сам отруївся горілкою



Закарпаття: Мешканець Ужгорода убив подругу, а сам отруївся горілкою
10:58:46
 
Черговою жертвою оковитої стали відразу троє людей в Ужгороді - спершу молода жінка, а далі ще двоє чоловіків. Особисте життя 31-річної ужгородки Олени якось не склалося. Чи то з цієї причини, чи з іншої, однак вона пристрастилася до алкоголю. Водила компанію з такими ж, як і сама, п’яницями.
 
Того фатального вечора Олену запросив «на сто грамів» її приятель, 47-річний Василь. Все відбувалося у гаражі біля багатоповерхівки за місцем проживання. Третім у веселій компанії приєднався Василевий друг Іван. Чарка за чаркою - і голови людей все більше одурманювалися «зеленим змієм». Не знати, з чого все почалося (не виключено, що свою роль зіграли ревнощі), але під час застілля між нетверезими Василем та Оленою виникла сварка. В якусь мить розлючений чоловік почав бити свою пасію. Отримавши кілька ударів, жінка від гріха подалі втекла. Вдома їй стало погано. Про це вона сказала своїй сестрі, зізнавшись при цьому, що її побив Василь. Далі лягла спати.
 
Домочадці, на жаль, не звернули увагу на слова жінки й не викликали «швидку». Вочевидь, Олена й раніше часто приходила в такому стані додому, тож сподівалися, що все минеться саме собою. А зранку Олена вже не прокинулася… Сестра сповістила про смерть молодої жінки в міліцію. Оскільки видимих ознак насильницької смерті на тілі не виявили, тому спершу припустили: людина померла внаслідок отруєння алкоголем. На сполох ударили після висновку судмедекспертизи, яка засвідчила: смерть жінки спричинила тупа травма черевної порожнини, розрив селезінки та внутрішня кровотеча. Тобто це означало, що нещасну добряче побили перед смертю.
 
За фактом завдання тяжких тілесних ушкоджень, які призвели до смерті людини, слідчі Ужгородського міського управління міліції порушили кримінальну справу. Опитавши родичів та свідків, розшуковики встановили особу того, хто побив жінку. Ним виявився згаданий приятель Олени Василь. Однак притягнути його до кримінальної відповідальності не вдалося. Коли підозрюваного кинулися шукати, з’ясувалося: той уже мертвий... Післяобідньої пори в квартиру згаданого Василя в одній із багатоповерхівок обласного центру навідався його 40-річний приятель, який застав страшну картину: у хаті лежали бездиханні тіла самого Василя та його однолітка Іштвана.
 
Про страшну знахідку чоловік повідомив міліцію. На місце пригоди невдовзі прибула слідчо-оперативна група міськуправління міліції. Видимих ознак насильницької смерті на обох тілах також не виявили. Причину смерті чоловіків наразі з’ясовують. Найімовірніше, що обидва померли від неякісного алкогольного напою. Мабуть, дізнавшись про смерть Олени, Василь з горя запив і хильнув якогось «самопалу». Але чи це справді так, повинна встановити судмедекспертиза.
 
Володимир ПАВЛЮХ, ВЗГ УМВС України в Закарпатській області

 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 345 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Составлен топ-лист книг Третьего Рейха
Ужгород: Завтра відбудеться зустріч з учасниками Всеукраїнської велоестафети
Ученые выяснили, почему некоторые планеты движутся задом наперед
Опозиція замінує Раду, щоб не допустити двомовності в Україні
У Білорусії розбився МіГ-29 разом з екіпажем
Сільвіо Берлусконі святкує 74-річчя
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...