«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 08.05.2024, 06:22:48

Головна » 2011 » Липень » 23 » Закарпаття: Наркотичне «хобі» раніше судимого хустянина



Закарпаття: Наркотичне «хобі» раніше судимого хустянина
15:13:12

Чомусь вважається, що вирощують наркотичне зілля на продаж або для власного споживання зазвичай люди із малозабезпечених сімей. Однак така думка є щонайменше хибною. Працівники міліції зі свого досвіду знають чимало випадків, коли молоді люди втягувалися у цей незаконний промисел просто так -- з цікавості або від нічого робити, і були при цьому із заможних родин.

Родичі 25-річного хустянина, який днями потрапив у поле зору працівників карного розшуку Хустського МВ УМВС, вже до ладу й не пригадають, коли цей молодик захопився незаконною діяльністю. Він, певно, ще зі шкільних літ був, так би мовити, проблемною дитиною. Хоча зростав у нормальній, порядній сім’ї. Батьки мають свій бізнес, користуються у місті повагою. Молодший брат -- цілковита протилежність нашого «героя». Той хлопець навіть мав намір працювати в органах внутрішніх справ. А ось старший не раз мав приводи у міліцію. П’ять років тому навіть відсидів за скоєння крадіжки. Тоді зухвалець, відігнувши бляху на одному з місцевих кіосків, проникнув усередину і поцупив звідти картки поповнення мобільного зв’язку, жуйки, шоколадки та інший дріб’язок на солідну суму. Повернувшись, хустянин навіть не збирався братися за розум. «Зона» не тільки не відбила йому бажання зв’язуватися з криміналом, а ще й «присадила» до наркотиків. Оскільки колишній «зек» не мав наміру шукати собі роботу, а організм вже звик до вживання психотропного зілля, то хустянин не придумав нічого ліпшого, як зайнятися вирощуванням «травки» на власному городі.

Не можемо сказати, що родичі не відали про кримінальне «хобі» їхнього непутящого сина та брата. Однак не могли нічого з ним вдіяти. Коли працівники міліції, маючи оперативну інформацію, навідалися на подвір’я цих хустських газдів, вони навіть не здивувалися такому візиту. Загалом правоохоронці вилучили з городу молодика 22 стебла конопель заввишки три метри (так, що була завантажена вся машина) і, крім цього, виявили 120 грамів вже подрібненої та висушеної, словом готової до вживання, марихуани.

Нагадаємо, кримінальна відповідальність настає, коли виявляють десять стебел конопель. Тому вирішується питання про порушення кримінальної справи проти підозрюваного. З’ясовується, чи він, бува, не причетний до скоєння інших злочинів.
Ігор СТЕФАНЕЦЬ,
ВЗГ УМВС україни в Закарпатській області
 
 
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 437 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Янукович призначив Повалій своїм позаштатним радником
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Вчені стверджують, що кольорові сни бачать тільки шизофреніки
Количество разводов в Украине за первое полугодие 2010 года снизилось
Ученые предупреждают о возможной сексуальной эпидемии
Практично всі готелі в Україні звільнено від сплати податку на прибуток на 10 років через Євро-2012
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...