«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 08.05.2024, 09:35:39

Головна » 2011 » Лютий » 17 » Закарпаття: Підпільних "одноруких бандитів" стає менше. Так запевняє міліція



Закарпаття: Підпільних "одноруких бандитів" стає менше. Так запевняє міліція
08:57:35
 
Попри заборону в Україні грального бізнесу різноманітні ділки примудряються й далі видурювати з довірливих людей останні гроші. І Закарпаття тут не виняток.
 
Якщо певний час "гральні” бізнесмени перекваліфікувалися зі звичайних "одноруких бандитів” (саме так називають у народі гральні автомати) на Інтернет-ігри, то тепер, як свідчать минулорічні та вже цьогорічні відпрацювання населених пунктів краю, вони знову взялися за старе. По кафе, ринках і в інших приміщеннях знову почали з’являтися добре відомі гральні автомати. Вочевидь, їхні власники вирішили легалізуватися після розмов про те, що в Україні законодавець знову збирається відновити масовий гральний бізнес, який приносить величезні прибутки і самим ділкам, та й державі перепадає копійка у вигляді плати за ліцензію на цей вид підприємницької діяльності.
Позаяк говорити про зміни в законодавстві поки зарано, тож гральний бізнес залишається, як і раніше, забороненим в нашій державі. Тому міліція та прокуратура здійснюють відповідні відпрацювання на предмет виявлення та вилучення гральних апаратів та комп’ютерної техніки, на якій надаються послуги Інтернет-рулетки.
 
Цього тижня працівники служби по боротьбі з економічними злочинами навідалися обідньої пори в одне з приміщень у райцентрі Хуст, де виявили цілий ігровий зал. 19 гральних апаратів "Атлантіз” були увімкнені в мережу, а на деяких із них грали в азартні ігри відвідувачі. Трьом із них навіть пощастило виграти в "одноруких бандитів”... Однак весь азарт закінчився з приходом правоохоронців. Самі апарати було вилучено, а їх власник встановлюється.
День перед тим поталанило берегівським "безівцям”. В одному з адмінприміщень вони виявили 6 діючих гральних автоматів. В залі працював 19-річний адміністратор закладу, хоча самих гравців на той час не було. Гральні апарати були вилучені, опечатані й передані на відповідальне зберігання. До слова, нерідко власниками гральних автоматів виявляються жителі інших населених пунктів і навіть регіонів, які просто орендують приміщення в місцевого підприємця.
 
Зал гральних автоматів виявили міліціонери і в центрі Перечина, де працювали чотири монітори із зображеними на них літерами "Є”. Заклад було опечатано.
В Ужгороді на речовому ринку по вул.Краснодонців виявлено роботу 4-х гральних автоматів а також двох системних блоків, на яких було інстальовано азартну гру. Апаратуру вилучено.
 
У Великому Березному виявили зал гральних автоматів у кількості 17 штук, у Синевирі на Міжгірщині в кафе працювало два гральні апарати, у смт.Буштино на Тячівщині - ще 5. Усіх їх вилучено.
- Підпільний ігровий бізнес, - зауважує начальник УМВС України в Закарпатській області Віктор Русин, - кваліфікується як незаконна торговельна діяльність, за що передбачено солідний штраф із вилученням самих апаратів.
 
Володимир ПАВЛЮХ, ВЗГ УМВС України в Закарпатській області

 
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 335 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Янукович призначив Повалій своїм позаштатним радником
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Количество разводов в Украине за первое полугодие 2010 года снизилось
Ученые предупреждают о возможной сексуальной эпидемии
Практично всі готелі в Україні звільнено від сплати податку на прибуток на 10 років через Євро-2012
Заробітки на виборах: 5 тисяч по оголошенню, 15 тисяч - по знайомству
Уряд пояснив, що подорожчання газу покликане захистити бідняків
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...