«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 08.05.2024, 06:58:27

Головна » 2011 » Липень » 11 » Зі стін Виноградівського ВПУ-34 вийшли 268 молодих фахівців робітничих професій



Зі стін Виноградівського ВПУ-34 вийшли 268 молодих фахівців робітничих професій
12:52:10
 

ВПУ-34 завжди було флагманом області у підготовці фахівців робітничих професій. За участь у Всеукраїнському конкурсі фахової майстерності серед учнів ПТНЗ Івана Варгу (штукатур) нагороджено дипломом І ступеня, Василь Бережний отримав диплом ІІ ступеня, Євген Ломага виборов третє місце серед електрозварників ручного зварювання.

І ось настала довгоочікувана мить. В красивих вбраннях перед викладачами, майстрами, гостями, батьками, близькими зі стрічками на грудях „Випускник 2011 року» з навчального корпусу виходять 268 випускників. Це будівельники; слюсарі з ремонту автомобілів; секретарі керівника, трактористи-машиністи сільськогосподарського виробництва; електромонтери з ремонту та обслуговування електроустаткування; обліковці з реєстрації бухгалтерських даних, оператори комп’ютерного набору; перукарі-модельєри; електрозварники.

Іван Зихор, заступник директора з виробничої роботи, зачитує наказ про вручення золотої медалі „За особливі досягнення у навчанні” та атестату із відзнакою Наталії Якоб – випускниці групи обліковців з реєстрації бухгалтерських даних, операторів комп’ютерного набору. Жанна Коломис, Михайло Кіш отримали дипломи з відзнакою. За зразкове навчання, участь у культурно-масовій роботі понад 30 випускників отримали грамоти та подяки. Родзинкою на врученні дипломів випускникам було нагородження окремих батьків за зразкове виховання своїх дітей.

— Цьогорічні випускники здобули обрані ними професії в повному обсязі. Приємно також відмітити, що за останній рік у нас значно покращилася матеріально-технічна база, ми отримали чимало нового устаткування, обладнання. Більшість викладацького складу пройшли атестацію за новими вимогами Міносвіти. Багатьом випускникам уже запропоновано роботу за їх спеціальностями. Найбільший попит на слюсарів по ремонту автомобілів, будівельників, а ми у свою чергу найкращим із них пропонуємо залишитися працювати в училищі майстрами виробничого або викладачами — говорить директор Виноградівського ВПУ-34 Володимир Гнатківський.
В урочистостях взяли участь Світлана Міндак – головний спеціаліст служби у справах дітей райдержадміністрації, Федір Довжан —директор ПП „Ардовецьке”, Юрій Галас – головний гідротехнік міжрайонного управління водного господарства.

Юрій Копча, Новини Виноградівщини

Джерело: http://karpatnews.in.ua
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 718 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Янукович призначив Повалій своїм позаштатним радником
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Вчені стверджують, що кольорові сни бачать тільки шизофреніки
Количество разводов в Украине за первое полугодие 2010 года снизилось
Ученые предупреждают о возможной сексуальной эпидемии
Практично всі готелі в Україні звільнено від сплати податку на прибуток на 10 років через Євро-2012
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...