«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 11.05.2024, 13:08:19

Головна » 2009 » Січень » 9 » Пропозиції для 2009 року



Пропозиції для 2009 року
12:06:51
Газета Kyiv Post пише, що зараз настали важкі часи, але необхідно уникати паніки, яка може лише погіршити фінансові проблеми. Пам'ятайте, що важкі часи перевіряють нас на міцність і часто виявляють у нас найкращі якості. Давайте сфокусуємся, як зробити наступний рік кращим за допомогою деяких пропозицій:
 

1) Якщо Ви побачите зневірену людину, зробіть так, щоб вона відчула вашу допомогу. Якщо це можливо, допоможіть матеріально. Ми всі перебуваємо на одному кораблі. На відміну від попередніх економічних криз, які по природі своїй були регіональними, нинішня - глобальна. Втеча в Європу не принесе добрих новин тим, хто шукає роботу. Важливо, щоб українці та представники інших національностей, які проживають в цій країні, об'єдналися і підтримували один одного.

 

2) Потрібно покласти край бесконтрольному кредитуванню, яке зробило уразливими українські банки, простих громадян та економіку. Іншого виходу просто немає.

 

3) Якщо Росія ще раз відключить Україні природний газ, сприймемо цей факт, як ще одне нагадування того, що громадянам і компаніям слід скоротити розтратне споживання енергії. У довгостроковій перспективі необхідна приватизація житлово-комунальних підприємств. Це залучить інвестиції, необхідні для грунтовної реанімації всієї системи житлово-комунального господарства. У найближчому майбутньому подумайте про використання громадського транспорту замість їзди на власній машині, яка тільки збільшує затори на київських вулицях. Чому б не пройтися на роботу або в магазин пішки?

 

4) Над нами нависли жахливі перспективи звільнень, але спробуйте не впадати у відчай. Економічний спад - це час, коли потрібно позбавитися від зайвого тягаря і покращити продуктивність, але роботодавцям не варто надто гостро реагувати на ситуацію, керуючись лише панікою або жадібністю. Масове безробіття може, в свою чергу, призвести до посилення рецесії. Зрештою, саме український середній клас, який з'явився після десятирічного розвитку, за великим рахунком рухав економіку країни.

 

5) Нас усіх вже нудить від непрофесійної і корумпованої політичної еліти України. Однак недостатньо просто висловлювати своє невдоволення. На наступних виборах українці зобов'язані не допустити до влади шахраїв, які хочуть керувати їхньою країною. Але одного голосування не достатньо. Настав час взяти на себе більше відповідальності. Вступайте в партії, коригуйте їх дії. Лише невелика частина громадян України є членами партій. Настав час вибудовувати політику знизу вгору, а не зверху вниз. В іншому випадку Ви отримаєте "уряд", на який заслуговуєте.

 

6) І останнє, але не менш важливе, велика відповідальність в ці важкі часи лежить на українських олігархах. Настав час повернути багатства, заходів в офшорних зонах, і спрямувати їх на благодійність, на нові програми з професійного навчання та на виплати зарплат. Це шанс показати суспільству, що найбагатші люди України можуть нести відповідальність. В іншому випадку, олігархи доведуть, що вони лише великі спекулянти, які надають перевагу проведенню часу на Сардинії або Монте-Карло. Фінансові магнати не повинні першими покидати корабель, коли настають важкі часи.

 

Історія показала, що пригноблені низи можуть завдати удару у відповідь. Однак повернення до соціалізму чи комунізму - це саме останнє, чого потребує Україна. Громадяни, які отримали вигоду від здобуття незалежності, більше за всіх зацікавлені в запобіганні подібній трагедії. З огляду на важкі часи, які очікують нас, взаємодопомога є найсильнішою інвестицією в економіку.
 
 

 

Категорія: Україна | Переглядів: 505 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Bugatti Veyron установил новый мировой рекорд скорости
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Закарпаття: У Міжгір’ї хворі з усієї України навчалися самоконтролю та способу життя з діабетом
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...