«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 11.05.2024, 08:31:52

Головна » 2009 » Січень » 17 » Замерзаюча Європа вручила Путіну орден



Замерзаюча Європа вручила Путіну орден
16:06:45
У німецькому Дрезедні Путіну вручили "Саксонський орден подяки" Дрезденської опери Земпера в номінації "Політика".
 
Тоді як на півдні Європи тисячі людей мерзнуть без опалювання і припинена робота багатьох підприємств через відсутність поставок російського газу, прем'єр-міністр РФ Володимир Путін у п'ятницю увечері в Дрездені в урочистій обстановці отримав "Саксонський орден подяки" Дрезденської опери Земпера в номінації "Політика".
 
Орден є фігуркою Святого Георгія на коні, який списом вражає дракона, що втілює зло. Він виготовляється в дрезденській ювелірній майстерні як точна копія одного з найдорогоцінніших шедеврів музею Gruene Gewoelbe - статуетки Святого Георгія - на фоні полотнища з девізом "Adverso Flumine" ("Проти течії"). Серед колишніх лауреатів цього ордена - актор Максиміліан Шелл, футболіст Франц Беккенбауер і екс-міністр закордонних справ Німеччини Ганс-Дітріх Геншер.

Напередодні інше німецьке видання Der Tegesspiegel писало, що нагороду із золота найвищої проби Путіну вручать за заслуги в німецько-російському культурному обміні. Багато дрезденців неабияк здивувалися цьому: не тільки тому, що видатні заслуги Путіна на ниві культури пройшли для них непомітно, але і через стурбованості тим, що в їх домівках незабаром може стати відчутно холодніше, якщо російський газ найближчим часом не знайде дорогу до Дрездена.

На думку Die Welt, російському прем'єру в період газового конфлікту вдалося переконати весь світ у тому, що президент РФ Дмитро Мєдвєдєв, не зважаючи на те, що главою держави є саме він, виконує в Росії лише другу роль.

На доказ лідируючої ролі в керівному тандемі Мєдвєдєв-Путін свій внесок зробило, на думку автора статті, і державне телебачення. Протягом цього тижня глава російського уряду не сходив з екранів, демонструючи завзятість при вирішенні кризової ситуації, яка склалася. А президент Мєдвєдєв тим часом у випусках новин гладив дітей по головках і вручав орден "Батьківської слави".

"Навіть коли Мєдвєдєв зображає з себе енергійного главу уряду, він більше схожий на його копію. Бюрократична еліта слухає його уважно, киває, але потім все одно залишає все як є", - відзначає видання, додаючи, що подібна поведінка при Путині була немислимою. В зв'язку з цим, на його думку, дострокові президентські вибори були б варіантом "на крайній випадок". Путін і так залишається при владі, резюмує Die Welt.
 
 

 

Категорія: Світ | Переглядів: 566 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
К Земле летят тысячи опасных астероидов
Офіційний курс валют на 2 липня
Bugatti Veyron установил новый мировой рекорд скорости
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...