«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 12.05.2024, 00:35:28

Головна » 2009 » Січень » 20 » Криваве Різдво на Тячівщині



Криваве Різдво на Тячівщині
11:43:05

Зґвалтував на Різдво неповнолітню сусідку й зарізав

 

Свята, коли народ споживає надмірну кількість алкогольних напоїв і дуріє від цього, вже традиційно стають періодом підвищеної кримінальної небезпеки. На жаль, не стали винятком і цьогорічні Новий Рік та Різдво.

 

Кому свята, а кому служба

 

Міліція готувалася до “святкового” криміналу й була переведена на посилений варіант несення служби: без вихідних і цілодобово. Й без роботи стражі порядку не сиділи. Практично щодня слідчо-оперативні групи міськрайвідділів виїжджали на все нові злочини. Найбільше дошкуляли квартирні злодії, котрі “бомбили” залишені без нагляду загулялим народом помешкання. Гроші забирали тисячами просто зі сейфами!

 

Не обійшлося, на жаль, і без страшних побутових вбивств, спричинених горілкою. До честі правоохоронців, усі вони були розкриті за гарячими слідами, а вбивці опинилися за гратами. Перше таке вбивство сталося ще 21 грудня у Мукачеві, де двоє п’яних негідників, мешканців Львова, один із яких відсидів у тюрмі 14 років, зарізали двох жінок: 50-річну господиню квартири на вул. Івана Франка та її 76-річну матір. Поживою “відморозків” стали... два телевізори, деякі речі та сережки, зняті з одного з трупів. Через три дні бузувіри, одного з яких спіймали аж під Львовом, уже сиділи за гратами. У них виявився й спільник - рідний брат одного з убивць, котрий сам не вбивав, але переховував крадені з помешкання вбитих речі й допомагав їх збути.

 

Зранку 27 грудня на вул.Лобачевського в Ужгороді люди виявили у сміттєвому контейнері страшну знахідку--мертве тільце новонародженої дитинки. Хлопчик був із пуповиною та в плаценті. Як засвідчила судмедекспертиза, дитинка була недоношеною, й пологи настали передчасно. Не виключено, що горе-матір свідомо позбулася дитини. Негідницю розшукують.

 

28 грудня пограбували квартиру на вул.Заньковецької в Ужгороді. Злодії викрали зі спальної кімнати сейф, в якому було 14400 євро, золоті вироби, документи на приватизацію землі, а також пістолет, який стріляє гумовими кулями.

 

Того ж дня у Свалявську ЦРЛ звернувся за допомогою 59-річний житель села Тибава. Медики констатували в потерпілого поранення щоки. Як з”ясували міліціонери, поранення батькові спричинила його ж донька, котра, до слова, має проблеми з психікою й перебуває на обліку. Під час сімейної сварки негідниця вхопила до рук кухонного тесака й ударила батька в обличчя.

 

Того ж дня зареєстровано й ДТП із трагічними наслідками. Удосвіта при виїзді з Тячева водій автомобіля “Деу-Ланос”, 25-річний мешканець села Криве, не впорався з керування і допустив зіткнення з автомобілем “Мерседес” під керуванням 30-річного жителя села Тересва. В результаті зіткнення на місці пригоди померли водій “Деу” та його 23-річний пасажир, а в лікарні опинилася травмована 47-річна пасажирка “Мерседеса”.

 

Наступного дня трапилася ще одна дорожня пригода. Серед ночі 29 грудня у свалявську лікарню доставили травмованого чоловіка, 29-річного мешканця села Керецьки, якого збив у рідному селі автомобіль, водій якого втік з місця пригоди. На щастя, потерпілого порятували лікарі, а міліціонери вирахували й затримали винуватця аварії. Зясувалося, що чоловіка збив тієї фатальної ночі автомобіль “Фольксваген”, за кермом якого перебував 23-річний односелець потерпілого. Машину доставлено на штрафмайданчик.

 

Фатальний потяг

 

Нещасний випадок стався у передноворічні дні на Берегівщині. Удосвіта 29 грудня пасажирський потяг сполученням “Львів-Солотвино” наїхав на перегоні Берегово-Боржава на 46-річну жінку, мешканку Берегова, котра якимось чином опинилася на залізничній колії. Нещасній відрізало потягом обидві ноги...

 

Наступного дня каретою швидкої допомоги в Ужгородську міську лікарню було доставлено 34-річного ужгородця з проникаючим ножевим пораненням живота. “Швидка” підібрала потерпілого з вул.Легоцького. Доки лікарі боролися за життя потерпілого, працівники карного розшуку затримали його кривдника. Ним виявився 44-річний місцевий нероба із розряду “без постійного місця проживання”. Речовий доказ - ніж вилучено.

 

А далі була ціла серія крадіжок. З квартири 33-річного ужгородця на вул.Волошина невідомі крадії поцупили близько двох десятків найменувань золотих виробів та дорогий мобільний телефон “Нокіа”. З будинку іншого ужгородця, 53-річного підприємця, викрали тисячу гривень, 500 доларів та 200 євро. Мешканка Мукачева, котра торгує на ринку “Гід”, поскаржилася, що з її торгового павільйону зник гаманець, в якому було 17 тисяч гривень.

 

А в селі Довге на Іршавщині обікрали вночі сільську крамницю, з якої поцупили інструментів на суму 3000 гривень. Хоч магазин і обладнаний металевими гратами, проте злодії виламали навісний замок і проникли досередини.

Серед ночі 30 грудня під час пожежі у Виноградові згоріла людина, 40-річний виноградівець. Причиною загорання, за висновком пожежників, стало порушення правил експлуатації електронагрівальних приладів. До того ж з”ясувалося, що потерпілий зловживав спиртними напоями.

 

Вибухом у кафе травмовано 7 жінок

 

Обідньої пори 30 грудня потужний вибух стався в новобудові приватного кафе в селі Клинова Гора Виноградівського району. Новобудова кафе, в якому готувалися святкувати Новий рік, ще не була введена в експлуатацію державною приймальною комісією. Як припускають фахівці, вибух стався внаслідок того, що до газової плити не було під”єднано гнучкого трубопроводу. Внаслідок вибуху газу до лікарні було госпіталізовано з обширними опіками тіла аж сім молодих жінок, які були на момент вибуху в приміщенні кафе. Серед них - і саму власницю закладу. На жаль, від отриманих опіків одна з потерпілих, 33-річна мешканка села Дяково, невдовзі померла. За життя інших боряться лікарі.

 

31 грудня в селі Страбичово на Мукачівщині в хаті виявили бездиханне тіло 58-річного господаря будинку. Працівники міліції, прибувши на місце скоєння злочину, виявили на голові потерпілого множинні рани голови, спричинені якимось тупим предметом. Підозра одразу ж впала на масивну чавунну сковорідку, яку було знайдено поруч із трупом. Як зясувалося незабаром, версія правоохоронців була правильною. За скоєння вбивства страбичівця наступного дня було затримано двох місцевих молодиків віком 21 та 24 роки, один з яких раніше судимий. Як зясувалося, напередодні звечора молодики вирішили обікрасти свого односельця, знаючи, що газда має мясну свіжину. Близько восьмої години вечора злодії залізли на горище будинку, але господар почув шум і викрив їх. Негідники завдали чоловіку кількох ударів сковорідкою по голові, прихопили мясо з салом і втекли. Речові докази скоєння злочину вилучено.

 

Резонансний розбійний напад стався зранку 31 грудня на Свалявщині. Близько дев”ятої години ранку у відділення одного з комерційних банків в селі Поляна увірвалося троє невідомих у масках. Погрожуючи касирці предметом, схожим на пістолет, розбійники викрали з каси гроші в сумі 60 тисяч гривень, 3000 доларів, 800 євро, після чого зникли з місця пригоди. Бандитів продовжують розшукувати як на території Закарпаття, так і в сусідніх областях.

 

Онук-зарізяка

 

31 грудня в Іршавську районну лікарню було доставлено з численними ножовими пораненнями черевної порожнини 80-річну мешканку Іршави. Доки лікарі боролися за життя старенької, міліціонери затримали її кривдника. З”ясувалося, що ножевих поранень бабусі завдав... рідний 23-річний онучок! Мотиви скоєння злочину повинно зясувати слідство.

 

На сам Новий рік у приміщення Ужгородського професійного ліцею шляхом демонтажу скла на першому поверсі залізли злодії й викрали комп”ютерну техніку. З квартири 28-річного ужгородця на вул.Гуци поцупили, зламавши зубилом вхідні двері, сейф із 40 тисячами гривень, цифрову відеокамеру та мобільний телефон.

 

З квартири жінки-підприємця з Мукачева шляхом віджиму вікна викрали 2500 гривень, 200 доларів та документи. З квартири іншої мукачівки зникло ювелірних виробів на суму 10000 гривень.

 

В селі Великі Ком’яти на Виноградівщині нічні злодії розбили скло на вхідних дверях і викрали з будинку 30-річної жінки ювелірних виробів на суму 10000 гривень. Злодія, яким виявився 16-річний односелець потерпілої, затримано, речові докази скоєння злочину вилучено.

 

У Хусті невідомі зловмисники зламали вхідні двері на будинку 36-річного місцевого мешканця й викрали 6000 доларів та 2200 євро. Тієї ж ночі потерпіла від злодіїв і жінка-підприємець з Хуста. Злодії проникли до її оселі, знявши віконну раму на ванній кімнаті, й поцупили копилку, в якій було тисячу гривень номіналом по одній гривні, ще 1500 гривень різними купюрами та ювелірні вироби.  

 

Ввечері 1 січня на ринку “Альбіон” по вул.Бородіна в Ужгороді зайнялося 8 торгових павільйонів із крамом. Сума збитків та причина пожежі встановлюється.

 

Через порушення правил експлуатації електропобутових приладів у селі Чопівці на Мукачівщині від отруєння чадним газом загинула 70-річна господиня помешкання, а її 44-річного сина порятували лікарі. Ще одна трагічна пожежа трапилася того дня у Виноградові, де через паління в ліжку задихнувся чадним газом 49-річний господар помешкання.

 

Гість зарізав господаря та його співмешканку

 

Трагічно закінчилася й новорічна гостина в селі Дусино на Свалявщині. В гості до своїх знайомих завітав 29-річний раніше судимий мешканець села Плавє. Під час розпиття спиртних напоїв між гостем та господарем виникла сварка, в результаті якої колишній зек зарізав 48-річного господаря оселі та його 45-річну співмешканку.

 

Наступного дня ще одна “святкова” трагедія сталася на Хустщині. В селі Кошелево в оселі місцевого 61-річного мешканця знайшли труп господаря помешкання з травмою голови. Як зясували міліціонери, під час сімейної сварки батька гепнув палицею по голові його 31-річний синок, раніше судимий. від отриманої травми чоловік помер. Убивцю рідного батька затримано.

 

На сам Святвечір до будинку 37-річного ужгородського підприємця через вікно підвалу проникли невідомі злодії й викрали 20 тисяч євро та золоті вироби. Того ж дня обікрали квартиру на вул.Університетській. Злодій проник у помешкання через вікно на кухні й поцупив з шафи 3600 гривень та золоті вироби.

 

В реанімацію Виноградівської ЦРЛ 6 січня було доставлено цілу сім’ю з села Підвиноградів: 34-річну дружину, 30-річного чоловіка та їхнього 8-річного сина, які отруїлися чадним газом із несправного газового котла. На щастя, життя потерпілих врятували лікарі.

 

8 січня ввечері у Великоберезнянську лікарню каретою швидкої допомоги було доставлено 42-річного жителя села Мирча з проникаючою різаною раною в ділянці ключиці. Виїздом на місце пригоди слідчо-оперативної групи встановлено, що потерпілого під час сімейної сварки вдома ударила кухонним ножем його дружина.

 

Кривава трагедія в Грушеві

 

8 січня у Тячівський райвідділ міліції зателефонувала мешканка села Грушево й повідомила про те, що, прийшовши вночі додому, вона виявила у власному будинку закривавлений труп своєї 14-річної сусідки. Прибувши на місце пригоди, слідчо-оперативна група побачила страшну картину. Між двома ліжками на підлозі лежало напівоголене тіло школярки з перерізаним горлом!

Судмедекспертиза засвідчить опісля численні ушкодження голови та страшне ножове поранення шиї з пошкодженням судин та гортані. У спальні під час огляду виявили закривавлений одяг нещасної, а також зламаний молоток із слідами крові. До того ж, потерпілу ще й було згвалтовано.

 

Невдовзі за обгрунтованою підозрою у скоєнні цього страшного злочину міліціонери затримали 25-річного сина жінки, котра повідомила про труп. Останній, як зясувалося, має вади з психікою: перебуває на обліку в психіатра та хворіє епілепсією. 14-річна сусідка-школярка звечора прийшла до них у хату колядувати. У будинку був один лиш син. Епілептик напився пива, від чого його й “понесло”.

 

Негідник згвалтував дівча, а далі вбив з метою приховання слідів злочину. Ніж, яким вбивця різав свою жертву, міліціонери знайшли на присадибній ділянці, куди його викинула мати вбивці з надією приховати сліди скоєння злочину. Позаяк під час затримання у хлопця почався епілептичний напад, його помістили під охороною в спецпалату лікарні.

 

Усі деталі страшного грушівського вбивства повинно зясувати слідство, повідомляє ВЗГ ГУМВС.

 

Отож, як бачимо, не вельми веселими видалися цьогорічні свята. А все - клята паленка! Як мовиться, кому свята, а кому тюрма...
 
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 557 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Психологи поняли, как найти идеального мужчину
Изобретатели разработали роботизированные ноги
От черного чая у женщин и детей разрушаются кости
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...