«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 12.05.2024, 01:53:07

Головна » 2009 » Січень » 31 » 2009 рік - рекордсмен за кількістю резонансних УБИВСТВ!



2009 рік - рекордсмен за кількістю резонансних УБИВСТВ!
17:04:52

Про розслідування злочинів звітувала вся прокуратура. Таку кількість прокурорів в одній залі Україна бачить рідко.

 

Підбиття підсумків року не пропустить навіть найсміливіший із них. Починається все з двогодинної розповіді на тему ідеальності правоохоронної структури України. Потім Генпрокурор таки взявся розповідати про розслідування резонансних справ 2008-го.

 

Ігор Зварич, екс-керівник львівського апеляційного адміністративного суду: «Про те, як він позичив 2 млн. грн. і наколядував».

 

Олександр Медведько, генеральний прокурор України: «Він оголошений в розшук. На цей час відомостей немає про місцезнаходження. Да, лунали різні думки, що він знаходиться закордоном, бували думки, що він в Києві і його прикривають політичні сили. Я, як прокурор, маю сказати - в мене немає інформації, де знаходиться особа. Якщо ця особа жива – затримаємо і виконаємо відповідно до законодавства».

 

Ігореві Зваричу вистачило гумору не лише сказати, що два мільйони він наколядував. Після втечі від правоохоронців він іще й прислав веселого листа: попросив себе не шукати й відновити на посаді. В прокуратурі відповідають – таке прохання навіть не розглядали.

 

Володимир Поліщук, керівник відділу ГУ міліції міста Києва: «Пожежно-технічна експертиза буде встановлювати причини загоряння. В залежності від висновків цієї експертизи буде порушено або відмовлено в порушенні кримінальної справи».

 

Труп у машині судді вищого господарського суду обгорів так, що його навіть упізнати не можуть. Нині триває експертиза, але вже зараз у генпрокуратурі виказують деякі здогади слідства.

 

Олександр Медведько, генеральний прокурор України: «Ймовірно, обгорілий труп належить судді. Наразі, як мені відомо, кримінальну справу не відкрили».

 

Урожайним на резонансні вбивства видався початок 2009-го. Їх уже сталося стільки, що один тільки місяць може позмагатися з усім роком минулим. Убивство правоохоронця в Дніпропетровську й помічника народного депутата в Одесі – на особливому контролі прокуратури.

 

Олександр Медведько, генеральний прокурор України: «По цих випадках кримінальні справи порушені, але ці злочині не розкриті. Проводиться пошукові заходи і є певні напрацювання, тому дуже скоро ми розкриємо ці злочини».

 

Розкрити резонансну справу – завдання не з легких, запевняють у прокуратурі. І додають – злочинці таки сидітимуть за ґратами рано чи пізно.
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 534 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Психологи поняли, как найти идеального мужчину
Изобретатели разработали роботизированные ноги
От черного чая у женщин и детей разрушаются кости
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...