«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 04.05.2024, 05:57:27

Головна » 2009 » Лютий » 15 » Кращі способи очистити кров



Кращі способи очистити кров
17:24:54
 
Хочете навести порядок в організмі і відчути себе так, як ніби народилися наново? Пройдіть процедуру очищення крові. Якщо замучили простуди, алергія або понижений імунітет, то вам - треба на плазмаферез, а при гострому або хронічному отруєнні допоможе гемосорбція. Звідусіль - з їжі, води і повітря в організм поступають десятки тисяч непотрібних і навіть отруйних речовин.

 

Доки ми молоді й активні, імунна система гідно відбиває цю атаку, але з віком вона починає давати збій. Нирки, печінка, легенітаі інші «чистильники» перестають справлятися зі своїм завданням, а захисні сили організму помалу слабшають. «Масло у вогонь» підливають стреси, недосипання та погана екологічна обстановка. Для очищення крові існує декілька еферентних (лат. efferent – виводити) методів. Найуспішніше з цим завданням справляються мембранний плазмаферез і гемосорбция. Мембранний плазмаферез дозволяє видалити з крові її рідку частину (плазму), що містить шкідливі речовини.

 

Це незамінно при ендокринних захворюваннях, ревматизмі, алергії, хворобах органів дихання, шлунково-кишкового тракту, а також при проблемах, пов`язаних з сечостатевою системою. Навіть якщо людина відносно здорова, очищення крові поліпшить її загальне самопочуття і підвищить імунітет. До того ж, це делікатний метод - він добре переноситься пацієнтами. Якщо ви думаєте, що в ході виконання мембранного плазмаферезу вашим очам з`явиться страшне видовище, то глибоко помиляєтеся. Всі процеси відбуваються «за кадром», а спеціальне автоматичне регулювання, враховує особливості конкретного пацієнта і забезпечує максимально комфортні умови.

 

Найнеприємніший момент у всій процедурі – це установка внутрішньовенного катетера. Потім ви лягаєте в зручне крісло і розслабляєтеся. Можете слухати музику, дивитись телевізор або навіть подрімати, поки апарат невеликими порціями «прокачуватиме» вашу кров крізь мембранний плазмофільтр. Плазма з шлаками, що скупчилися в ній, віддаляється, а корисні клітини крові, розведені фізіологічним розчином, повертаються назад у вену.

 

Сама процедура триває близько години.

 

Гемосорбція (греч. haima кров + лат. sorbere поглинати) - метод очищення крові від токсичних речовин шляхом фільтрації. Відмінність його від плазмаферезу в тому, що кров не розділяють на плазму і кров’яні тільця, а відразу проганяють через фільтр, де отрута осідає на поверхні спеціальної речовини – сорбенту. Звичайно це активоване вугілля або особливі смоли.

 

Життєва необхідність в гемосорбції виникає при гострих і хронічних отруєннях всілякими токсинами і отрутами, у тому числі і лікарськими препаратами. Вона незамінна при захворюваннях нирок. А вже при наркологічних мотивах «зашлакованості» гемосорбция показана на всі сто. Щоб підсилити очищуючий ефект, кров можна додатково опромінити лазером (АЛОК) або ультрафіолетовим випромінюванням (УФОК).

 

Перед проведенням плазмаферезу і гемосорбції обов`язково потрібно пройти обстеження. При цьому визначається загальний аналіз крові і мочи, а також деякі показники здатності крові до згущення. Необхідні також дослідження на гепатит, сифіліс і ВИЧ. Тільки після цього лікар вибирає тактику, послідовність і періодичність проведення процедур, індивідуальну для кожного пацієнта.

 

Протипоказання до очищення крові небагато, але, проте, вони існують. Це необоротні пошкодження головного мозку і інших життєво важливих органів, злоякісні пухлини, кровотечі (зокрема період менструації), гострі інфекційні хвороби (грип, ГРВІ). Гіпотонікам процедуру проводять з обережністю, застосовуючи препарати для стабілізації артеріального тиску.
 
 
 
Категорія: Здоров’я | Переглядів: 798 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Лазерній корекції зору знайшли більш сучасну і безпечну заміну
Україна допустить Росію до приватизації своїх стратегічних підприємств
Организм человека может сам вырабатывать лекарство от ожирения
Вчені видали каталог усіх живих істот Землі
Американські вчені викрили причину жіночої зради
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...