«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 04.05.2024, 02:35:29

Головна » 2009 » Лютий » 23 » Чоловік поголився чужою бритвою, і його за це пошматували



Чоловік поголився чужою бритвою, і його за це пошматували
07:03:37
Жах на Луганщині. Там знайшли кілька мішків із пошматованим людським тілом. Правоохоронці затримали убивць - вони були мало знайомі зі своєю жертвою. У скоєному не каються, а себе називають «санітарами суспільства».

Мисливець із Молодогвардійська хотів потішити дружину заячою шапкою. Та його вірний помічник спанієль, замість підстреленого вухатого, нанюхав у снігових кучугурах кілька пакетів зі шматками людського тіла, перекладених газетою «Кримською правдою».

Рушан Волков, перший заступник керівника Краснодонського РВ міліції: «Было установлено, что имеются конечности, отделенные от туловища, туловище. Голова трупа на месте установлена не была».

Правоохоронці почали опитувати місцевих мешканців. Одна бабця згадала, що якось увечері чула, як у сусідів нагорі страшно кричить чоловік.

У тій квартирі мешкали вихідці із Криму, котрих уже кілька днів у місті ніхто не бачив. Правоохоронці почали шукати на півострові.

Дмитро Красносельський, заступник керівника Краснодонського МВ міліції: «У этого Александра сожительница работает в городе Симферополе – Крым. Все эти факты навели на мысль: два ранее судимых за тяжкие преступления и два с этого города могли совершить данные преступления».

Підозрювані й справді після вбивства переховувалися в Симферополі. Їх затримали тамтешні міліціянти й передали молодогвардійським колегам.

На допиті приятелі зізналися в жорстокому вбивстві. Розповіли, що познайомилися з майбутньою жертвою випадково. Відзначили це пляшкою оковитої, а потім посварилися – чоловік без дозволу поголився бритвою господаря.

Андрій, підозрюваний: «Тот кричал, звал на помощь? - Да нет. У Александра очень сильный удар, после трех ударов потерпевший уже не кричал».

У злочинців був розподіл праці: Олександр жертву вбивав, а його друг Андрій – розрубував.

Андрій, підозрюваний: «Учитывая мой опыт работы на мясокомбинате, мне топор не понадобился. Александр периодически заходил и наблюдал, как я это все делаю. Ему это понравилось, он меня хвалил».

Про скоєне чоловіки не шкодують. Олександр узагалі розглядає вбивство, як підтвердження свого вищого призначення.

Олександр, підозрюваний: «Как таковой, жалости нету вообще. Убил бы какого-то там человека, у которого дети там остались, жена. Да, тогда б у меня угрызения совести были бы. Так, ну и что? Очередной бомж, как говорится. Как предыдущий у меня был, никому не нужен. Он только вред приносил людям».

Розвиватимуть свої філософські концепції вбивці вже за ґратами. У них на це буде ціле життя. Враховуючи попередні злочини нелюдів, суд може призначити їм довічне ув’язнення.
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 531 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Лазерній корекції зору знайшли більш сучасну і безпечну заміну
Україна допустить Росію до приватизації своїх стратегічних підприємств
Организм человека может сам вырабатывать лекарство от ожирения
Вчені видали каталог усіх живих істот Землі
Американські вчені викрили причину жіночої зради
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...