«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 28.04.2024, 21:17:03

Головна » 2009 » Лютий » 24 » Василь Петьовка: «Луценку треба стати ведучим політичних шоу»



Василь Петьовка: «Луценку треба стати ведучим політичних шоу»
22:10:00
 
«Непрофесійність керівника спричиняє зниження професійного рівня підопічних. Особливо небезпечна ця тенденція у силових структурах, а в міліції – тим паче. Тому за зростання злочинності, особливо числа вуличних пограбувань, за збільшення кількості помилок правоохоронців під час виконання ними службових обов’язків, відповідальність несе міністр внутрішніх справ. Якщо він має почуття власної гідності – мусить піти у відставку», - так коментує народний депутат України Василь Петьовка інцидент, що стався у с. Мирне. Сімферопольського району АР Крим.

 

Політик нагадав, що інциденти із застосуванням зброї правоохоронцями спричинилися до тривалих заворушень у Франції та Греції. Однак «є різниця між подіями у цих країнах і випадком у Криму. За кордоном застосування зброї призвело до загибелі юнаків, і це так збурило суспільство, що країни лихоманило тижнями. Ми ж маємо можливість діяти на випередження і не чекати, поки розлючений непрофесійністю правоохоронців натовп доможеться відставки винних, зокрема, міністра внутрішніх справ, як це сталося у Греції. Юрій Луценко має шанс піти з гідністю, але він, натомість, намагається виправдати свою профнепридатність», - наголошує Василь Петьовка.

 

Народний депутат зауважив, що кожного дня МВС, звітуючи про зростання показників злочинності, все більше перетворюється на статиста. «Натомість коли у державі неефективно працюють силові структури, щодня зростає вплив злочинних угрупувань», - сказав він.  

 

«Міністр нарікає, що за зарплату, яку виплачують міліціонерам, геройством є те, що вони взагалі виконують свої обов’язки. Це з його уст звучить удвічі лукаво, – обурюється Петьовка. - По-перше, він як міністр відповідальний за ті кошти, які виділяються з бюджету на соціальну підтримку його підлеглих. Але йому з його міністерською зарплатою куди легше нарікати на життя та виправдовувати свою непрофесійність, ніж робити кроки для зміни існуючого стану. По-друге, відповідальними за зростання злочинності та помилкові дії бійців спецпідрозділів МВС несе керівний склад МВС. А в них зарплата – дай Боже кожному. Тому не варто шукати собі виправдань. Луценку треба змінити фах – стати ведучим політичних шоу на одному з українських каналів. У його житті ця зміна буде фактично не помітна, а міліція нарешті матиме шанс отримати професійного керівника», - підсумував депутат.
 
 
 

 

Категорія: Політика | Переглядів: 568 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Керівники Закарпаття та Пряшівського самоврядного краю підписали план дій щодо створення нового українсько-словацького пункту пропуску “Уліч
БЮТ экстренно собирает Раду, чтобы отменить соглашение о ЧФ
Родина французів два роки ґвалтувала власних малолітніх дітей
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Ужгород: Цьогоріч організатори Параду наречених очікують більше 100 учасниць
Сегодня финальный матч Кубка Украины по футболу, в котором встретятся "Таврия" и "Металлург".
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...