«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 11.05.2024, 21:52:37

Головна » 2009 » Березень » 14 » Підліток «полював» на школярів з електрошокером



Підліток «полював» на школярів з електрошокером
16:43:09
 
13-річний учень приніс до школи електрошокер і почав випробовувати його на однокласниках.

 

У Великобританії учень однієї з шкіл приніс до школи сильний електрошокер і став на перерві перевіряти його дію на інших школярах. «Експеримент» завершився трьома потерпілими і затриманням самого винуватця події.

 

13-річний школяр приніс «новинку» до школи, щоб похвалитися перед однолітками. Проте однією «показухою» він не обмежився.

 

«Він несподівано вихопив електрошокер і почав переслідувати людей, - розказував очевидець. - Діти кричали від страху, але він все одно продовжував». Школяр наздоганяв своїх жертв і вражав їх струмом до тих пір, поки вони не падали на землю. Після цього юний садист починав гонитву за новою жертвою.

 

В результаті травми одержали троє дітей, серед яких виявився і 15-річний брат щасливого володаря електрошокера. На щастя, всі жертви мають незначні травми, хоча потужність одного розряду струму складала 30 тисяч вольт.

 

«Він почав бити нас струмом і це було дійсно боляче, - обурювався потерпілий старший брат зловмисника. - Ми бачили синій розряд між двома електродами».

 

Інші стурбовані школярі стали очевидцями цієї «електрошокової терапії» і побігли скаржитися в кабінет директора. Керівництво освітньої установи негайно зв'язалося з поліцією і зловмисник незабаром опинився в наручниках.

 

Підозрюваний (ім'я його не розкривається) був арештований по звинуваченню в зберіганні і використанні забороненої зброї. Порушник був на тиждень усунений від занять. Хлопчика випустили під заставу і незабаром він продовжив навчання в школі.

 

За даними розслідування, дитина придбала електрошокер за 15 фунтів стерлінгів (близько 21 долара) під час поїздки з батьком і 15-річним братом на лижний курорт в Болгарії.

 

«Тато поняття не мав, що він купив і привіз з собою додому цей електрошокер, - розказував 17-річний брат затриманого. - Він ідіот, що приніс його в школу і використав на людях».

 

«Те, що він наробив під час ланчу на ігрових майданчиках, можна назвати не інакше як безкоштовною роздачею електрошоку», - ділився враженнями помічник директора школи. Він також звернувся до батьків учнів із застереженням, щоб вони контролювали небезпечні покупки своїх дітей.

 

«Ми серйозно каратимемо дітей, чия поведінка являтиме потенційну небезпеку», - відзначив він.

 

Проте сам директор школи поблажливо поставився до провини учня. «Він усвідомив, наскільки небезпечним і безтурботними були його дії, - упевнений адміністратор. - Хлопчик жалкує про те, що зробив».

 

Аналогічний випадок відбувся в 2007 році в місті Брістоль (графство Ейвон). Тоді школяр серйозно травмував свого вчителя електрошокером потужністю 1 мільйон вольт. За цей невмотивований напад підліток був засуджений до 6 років позбавлення волі в колонії для неповнолітніх злочинців.
 
 
 

 

Категорія: Суспільство | Переглядів: 558 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Bugatti Veyron установил новый мировой рекорд скорости
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Психологи поняли, как найти идеального мужчину
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...