«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 12.05.2024, 03:52:56

Головна » 2009 » Березень » 20 » Закарпаття кримінальне



Закарпаття кримінальне
00:45:45

Як встановили спiвробiтники міліцейської служби по боротьбі з економічними злочинами, 23-річний страховий агент однієї з страхових компаній, мешканець Ужгородщини, за прискорення оформлення експертизи по факту ДТП, вимагав та одержав від клієнта компанії, мешканця Свалявщини, хабар в сумi 300 доларiв та 4 000 гривень

 

Під час санкцiонованого обшуку по мiсцю проживання 37-річного мешканця села Кострино, що на Березнянщині, правоохоронці знайшли пiд дахом цілий арсенал: австро-угорський карабiн "Манлiхер" калiбру 7,92 мм., затвор до гвинтiвки Мосiна, набір стволiв до гладкоцiвкової рушницi 16-го калiбру, понад кілограм мисливського пороху та 25 набоїв до автомата Калашникова, карабiну "Манлiхер" та пiстолета "Маузер". За даним фактом порушено кримінальну справу, походження арсеналу зясовується.

 

У міліцію надiйшли матерiали з фiлiї Великоберезнянського лісництва про те, що в перiод з листопада 2008 по сiчень 2009 року в урочищах поблизу села Сiль невiдомi особи скоїли самовiльну рубку майже ста кубометрів лiсу породи бук на суму понад 63 тисячі гривень. Лісогубів розшукує міліція.

 

В міліцію надiйшла явка з повинною від 34-річного мешканця Мукачева. Злодій розповів, що викрав у Берегівському районі два автомобілі--“Жигулі” десятої та пятнадцятої моделей, які продав одному мукачівцю по тисячці доларів за кожну.

 

Берегівські лікарі повiдомили в міліцію про те, що в приймальне вiддiлення ЦРЛ з дiагнозом: коматозний стан, гостре отруєння невiдомою речовиною з дому доставлено 49-річного  мешканця Берегова. Виїздом міліціонерів на мiсце пригоди в будинку хворого  виявлено пусту пляшку з-пiд горiлки "Особлива графська". Обставини з'ясовуються.

 

Начальник ВДАI та АТI по обслуговуванню Іршавського району у званні майора мiлiцiї  зупинив за порушення ПДР на дорозі в Іршаві автомобіль ВАЗ-2102  пiд керуванням 49-річного мешканця одного з сіл району. Водій, намагаючись  уникнути  адмiнвiдповiданостi,  намагався дати офіцеру хабар в сумi 100 гривень. Грошi в присутностi понятих вилучено, і тепер сам хабародавець має проблеми.

 

50-річний мешканець Чернiвецької областi поскаржився, що  директор однієї київської приватної фірми,  уродженець Закарпаття, уклав із ним договiр про постачання нафтопродуктiв на суму 651 500 гривень Вказану суму чернівчанин  перерахував на рахунок товариства, але воно свої зобов"язання по поставцi нафтопродуктiв не виконало. Коли ж обдурений чоловік вiдвiдав київський офiс фірми,  де ранiше укладав договори, йому сказали, що людина з вказаним ним прізвищем тут не працює... Обставини справи зясовує міліція.

 

64-річна  мешканка Мiжгiр'я поскаржилася в міліцію про те, що з пiдвалу її будинку шляхом злому навiсного замка невідомою особою викрадено близько  80 кілограмів картоплi, 6 банок бринзи, смалець  та сало. З аналогічною заявою  звернулася й 90-річна мешканка райцентру. Бабуся поскаржилася, що з пiдвалу її будинку шляхом злому навiсного замка викрадено домашню консервацiю та сало. “Голодних” злодіїв розшукують.

 

У Тячівський райвідділ міліції  надiйшло повiдомлення лiкаря Нересницької дільничної лікарні про те, що в приймальне вiддiлення доставлено труп юної утоплениці. Міліціонери зясували, як трапилося лихо. Обідньої пори 30-річна мешканка села В.Лази разом iз своєю 11-літньою донькою поралася на присадибній  земельній  дiлянці. Поруч знаходиться яр, заповнений водою. І от коли мати на хвильку зайшла в будинок, дитина  впала у воду й втопилася. Як встановила судмедекспертиза, смерть дівчинки настала внаслідок механiчної асфiксiї (утоплення).
 
 
 

 

Категорія: Закарпаття | Переглядів: 596 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Изобретатели разработали роботизированные ноги
Инопланетяне общаются с помощью "космического Twitter`а"
Ученые предупреждают о возможной сексуальной эпидемии
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...