«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 11.05.2024, 08:20:40

Головна » 2009 » Березень » 23 » Філіп Кіркоров став «Людиною року» в Україні



Філіп Кіркоров став «Людиною року» в Україні
13:07:41
 
Щорічна церемонія «Людина року» цього разу відбулась 21 березня в палаці «Україна».

 

Цьогорічна церемонія вручення премії «Людина року-2008 відбулась у палаці «Україна» 21 березня. Українські Vip-гості, які прийшли на вручення премії крокували червоною доріжкою. Але не всі... Аби пройтись червоним килимком необхідно було мати бедж VIP. А тому, коли гості гордо підходили до особливої зони, охоронці просили пред’явити бейдж. Дехто гордо доводив, що він також VIP, а дехто розгублено йшов у зону для простих людей. Так, російський співак Філіп Кіркоров, не запримітивши червоний килимок, а може не маючи байджа, пішов звичайним входом. А травесті-діва Монро двічі обходила VIP-зону стороною, а на третій раз, відшукавши бейдж, таки пройшлась червоною доріжкою.

 

Від кількості зіркових гостей аж рябіло в очах. На почесну церемонію прийшли і політики, і бізнесмени,і спортсмени, і артисти. Серед яких були Влада Литовченко, Ольга Сумська із чоловіком, Максим Неліпа із дружиною, Нестор Шуфрич, Ані Лорак із нареченим Муратом, Наталя Розинська, Петро Лістерман, Савік Шустер, Маша Єфросініна з чоловіком, Крістіна Коц-Готліб, Валерій Чігляєв, Ілля Ноябрьов, Сергій Поярков, Ліля Підкопаєва з Андрієм Кравчуком, Микола Вересень.

 

На вечорі були і несподівані пари. Зокрема, Ігор Посипайко прийшов не зі своєю дівчиною Оленою Шоптенко, а з якоюсь брюнеткою. А Яна Клочкова прийшла з Олексієм Мочановим. Щоправда, ще в холі вони посварились та розійшлись по різних кутках палацу: Яна пішла в бар, а Мочанов був в холі.

 

Щодо нагород, то переможцем у номінації «Журналіст року» став телеведучий Святослав Цеголко. А «Митцем року» - Михайло Поплавський. Саме йому свої щирі симпатії виказав Володимир Гришко.

 

«Вважаю «Людиною року» Михайла Михайловича Поплавського, - зізнався Володимир Гришко. - Він - людина патріот, музикант, людина честі і слова, шляхетний. Для мене він дійсно Народний артист. Ми товаришуємо з ним вже близько 10 років, познайомились на відкритті його першого ресторану».

 

«Юним талантом» року стала чемпіонка «Олімпійський ігр-2008» з фехтування Ольга Харлан. А «Кумиром року» стала - Ані Лорак, яка пообіцяла, що вже в сепрпні цього року нарешті одружиться зі своїм Муратом. Саме Ані є «Людиною року» для Філіпа Кіркорова, якого до речі, також нагородили премією за видатний внесок у розвиток культури та мистецтва України. У Києві Філіп приїхав в костюмі від Олександра Макквіна.

 

«Вважаю, що цього року мав відношення до тріумфу України, - зізнався Народний артист України Кіркоров. - Я написав пісню для Ані Лорак, яку вона чудово виконала на «Євробаченні». «Shady lady» мені наснилась. І хоча переміг Білан, але я вважаю, що перемогла Ані. Премію «Людина року» я б дав саме їй, також Андрію Данилко, Дімі Гордону. Люблю професіоналів, і терпіти не можу, коли зустрічаються непрофесійні, наглі люди».

 

Ще одному метру міжнародної сцени вручили премію «Людина року». За видатний внесок у розвиток культури та мистецтва нагородили Народного артиста Росії Іллю Рєзніка. Серед багаточисельних премій, які є в колекції Іллі Рахміелєвича, це перша українська.

«Я приїхав у Київ на три дні, як у моїй пісні «Три щасливих дні», - зізнався Ілля Рєзнік. - Приємно отримати таку нагороду. У мене вдома є музей з нагород: 26 премій «Пісня року», «Овації», нагороди за пісні «Вернісаж», «Яблуки в цвету».

 

Фото Ярослава Мінтуса, ТСН.ua
 
 
 
Категорія: Суспільство | Переглядів: 909 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
К Земле летят тысячи опасных астероидов
Офіційний курс валют на 2 липня
Bugatti Veyron установил новый мировой рекорд скорости
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...