«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 11.05.2024, 16:50:28

Головна » 2009 » Березень » 23 » Порошенко йде в команду Тимошенко?



Порошенко йде в команду Тимошенко?
14:45:55
 
Голова наглядової ради Національного банку Петро Порошенко не вірить в можливість силового сценарію в Україні і готовий йти працювати в уряд, якщо буде сформована антикризова команда.

 

Про це колишній секретар РНБО і колись один із головних опонентів прем’єр-міністра Юлії Тимошенко заявив учора ввечері в ефірі телеканалу TBi.

 

 
«Як екс-секретар РНБО і людина, яка не з чуток займалася подібними погрозами, я говорю, що на сьогодні жодних умов для силового сценарію в Україні не існує, нікому віддавати наказ на силовий сценарій. Ні Президент, ні прем`єр, ні лідер опозиції - ніхто не піде на це, і немає сил у силових відомствах, здатних це виконати», - переконаний П.ПОРОШЕНКО.

 

Проте, за його словами, «в Україні можливі провокатори, піп Гапон і місцеві регіональні путчі, коли недалекоглядні політики-провокатори використовують погіршення рівня життя людей у своїх непристойних цілях».

 

Водночас, кажучи про економічну кризу, П.ПОРОШЕНКО заявив, що готовий працювати в уряді, і що сьогодні країні потрібна професійна антикризова команда, яка має реальний досвід досягнень з мінімізації наслідків і прискорення виходу з кризи.

 

«Якщо це буде виразна пропозиція, і якщо буде підтримка команди, я готовий до роботи в уряді, і вважаю, що реальна економіка і економічний блок вимагають якісно нових підходів», - сказав П.ПОРОШЕНКО.

 

При цьому, відповідаючи на питання, чи означає це, що його можна вважати союзником Ю.ТИМОШЕНКО, колишній опонент прем`єра відповів: «Це означає, що мене можна називати союзником України». Він додав, що команда, яка приходить в уряд у період кризи, дуже багато що поставила на карту і дуже багатьом ризикує, беручи на себе вантаж відповідальності.

 

«Україна перебуває в ситуації, коли потрібно ухвалювати жорсткі і непопулярні рішення щодо скорочення витрат, консервації позицій, що дозволять нам дожити з мінімальними втратами, щоб не розгубити інфраструктуру до кінця кризи», - переконаний П.ПОРОШЕНКО.

 

При цьому, на його думку, для реалізації антикризових заходів у парламенті мають консолідуватися як мінімум чотири політичні сили, які могли б стати новою парламентською більшістю. «Плодом компромісу можуть бути дуже серйозні зміни в уряді», - зазначив П.ПОРОШЕНКО.
 
 
 
Категорія: Політика | Переглядів: 520 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Bugatti Veyron установил новый мировой рекорд скорости
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Для боротьби зі спекою в офісі винайшли охолоджувачі сідниць
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...