«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 12.05.2024, 13:40:27

Головна » 2009 » Березень » 25 » Закарпаття: кримінальний огляд



Закарпаття: кримінальний огляд
09:22:38

Вечірньої пори в Чопі на вулиці міліціонери затримали 20-річного місцевого мешканця, який збув за 170 гривень наркотик первінтин мешканцю Ужгорода. Наркотичну речовину та грошi вилучено.

 

А в Мукачеві у парку Горького міліціонери затримали 38-річного місцевого мешканця, у якого пiд час огляду було вилучено 50 пiгулок лiкарського засобу психотропної дії "Сiбазол-дiазепам". Звідкіля у чоловіка “колеса”, тепер зясовується.

 

У минулу суботу в Міжгірський райвідділ міліції надiйшло шокуюче повiдомлення з районної лікарні. На територiї лікарні знайшли бiля гаражiв пiд неробочим кузовом автомобіля швидкої допомоги понівечений труп виношеної дитини чоловiчої статi. Тіло: голова, ручки дитинки були геть понівечені-- вочевидь, погризли собаки...

 

Зi слiв медиків, хлопчик народився близько тижня перед тим мертвим. Вживаються заходи по розшуку горе-матерi немовляти та встановлюється причина смертi дитини. На мiсцi пригоди вилучено закривавлений полiетиленовий пакет.

 

Трагічна дорожня пригода сталася в суботу на Іршавщині. Близько півдесятої вечора в селі Довге дорогий автомобіль іноземного виробництва, за кермом якого був 35-річний місцевий мешканець, скоїв наїзд на пiшохода - 11-річну ученицю місцевої школи. Вiд отриманих травм дитина загинула. Автомобіль доставлено на штрафмайданчик.

 

Ще одна Д Т П того ж дня сталася в Хусті. Близько піводинадцятої вечора водiй скутера, який з мiсця пригоди зник, скоїв наїзд на пiшохода, 59-річного місцевого мешканця. Потерпілого з переломом лiвої гомiлки доставлено в лікарню, а горе-водія розшукує міліція.

 

У Рахівський райвідділ міліції надiйшло повiдомлення вiд місцевої мешканки. Жінка повідомила про те, що в урочищi поблизу Рахова вона виявила труп свого 48-річного зятя. Як встановили працівники міліції, потерпілий, проходячи по вузькiй стежцi, послизнувся i впав у прiрву з висоти 25 метрiв...

 

У минулу неділю ввечері наряд УДАI на узбiччi дороги в селі Баранинцi неподалік Ужгорода виявив труп чоловiка. Виїздом слідчо-оперативної групи міліції на місце пригоди було встановлено особу покійного - 50-річного мешканця села Барвiнок. Ознак насильницької смертi не виявлено. Причина смертi людини встановлюється.

 

Останнім часом у краї почастішали випадки крадіжок із церков. Минулого тижня два таких факти зафіксовано на Рахівщині, і от маємо новий. У неділю в Тячівський райвідділ міліції надiйшло повiдомлення вiд куратора церкви у селищі Солотвино про те, що вночі з примiщення церкви невiдома особа шляхом розбиття скла на вiкнi викрала з металевої скриньки 60 гривень та ланцюжок із нагрудним розп`яттям зі срiбла. Вандала розшукує міліція.
 
 
 
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 693 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Ученые предупреждают о возможной сексуальной эпидемии
За кожен зайвий метр українців можуть змусити платити по 10 гривень
Шевчук зазначив, що говорити з Путіним можна і без "тремтіння колін"
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...