«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 11.05.2024, 22:15:32

Головна » 2009 » Березень » 25 » Кримінальний вояж – новий тур для грабіжників-гультяїв



Кримінальний вояж – новий тур для грабіжників-гультяїв
14:57:52

Кримінальний вояж – таку розвагу придумав собі 20-річний парубок, аби врятуватися від нудьги та безгрошів’я. У мандрах Сумщиною він крав, грабував та гультяював.

 

Остаточно ж розв’язати проблему дозвілля допомогли правоохоронці – подорож любителя гарного життя скінчилася в ізоляторі.

 

Батьківщина 20-річного вояжера – село Усок. На нудьгу тут скаржаться навіть старожили, про молодь годі й казати - ні роботи, ні розваг. Більшість тікає на заробітки до столиці. Олег лишився. Жив в будинку зі старшим братом і батьком, мати давно померла.

 

Олександр Короткий, старший дільничний інспектор Ямпільського РВ міліції: «Чтоб он такой злостный нарушитель, не могу сказать… Так, мелочи: курение, пьянки. Поймите, отец воспитывает детей двоих, всегда за ними не усмотришь. У него ночные смены, ходит дежурить, сторожить, они дома сами, оставлены на произвол судьбы».

 

Микола, мешканець села Уска: «Він не п’є, батько зараз не п’є, а діти п’ють».

 

Адреналіну та грошей катастрофічно бракувало. Пошуки пригод почалися в рідному селі, на обійсті сусідки. Та якось повернулася додому, а замок на дверях - зірваний.

 

Лідія, сусідка: «Свет повключав і порається - У Вас у хаті? - Да. Но я ж не стала, претензій ніяких…»

 

По хатах сусідів хлопець більше не вештав, а як припекло, поцупив пенсію батька. Велика пригода розпочалася. З вісьмома сотнями в кишені хлопець чкурнув до сусіднього селища.

 

Сергій Ситий, керівник сектора Ямпільського РВ міліції: «Со слов задержанного, он беспричинно приехал в город Дружбу, где находился около 2-3 часов. После чего, находясь в районе магазина, вырвал у женщины пакет с деньгами и убежал».

 

Так розжився ще на чотири сотні. До сусіднього району їхав уже на таксі. В одному із сіл парубок розважався 3 дні. Війна з нудьгою набирала обертів - тепер авантюрник замислив похід на сільраду.

 

Михайло Алієв, керівник ізолятора тимчасового утримання Шосткинського МВ міліції: «В сельском совете совершил кражу, выломал сейф и достал оттуда около полутора тысяч гривен».

 

Вже звично, на таксі, крадій рушив до сусіднього району. Схоже, розраховував і далі розважатися, бо приїхав просто на залізничний вокзал. У майже порожньому приміщенні станції молодик взявся рахувати поцуплене. За цим захоплюючим заняттям його й застукали працівники міліції.

 

Михайло Алієв, керівник ізолятора тимчасового утримання Шосткинського МВ міліції: «На подоконнике сидел молодой человек. Одежда грязная на нем, 3-4 куртки одето. Считал большую сумму, в руках держал и считал деньги».

 

Андрій Рибалко, заступник керівника ізолятору тимчасового утримання Шосткинського МВ міліції: «При виде работников милиции он начал прятать деньги в разные карманы своей курточки. Документов, удостоверяющих личность у него не было. Вразумительно пояснить, почему находится на вокзале, он не мог».

 

Велика пригода скінчилася в ізоляторі. Тепер вояжерові світять 6 років нудьги за ґратами.
 
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 651 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Bugatti Veyron установил новый мировой рекорд скорости
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Психологи поняли, как найти идеального мужчину
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...