«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 10:37:43

Головна » 2009 » Квітень » 4 » Закарпаття: У Берегові молодики на вулиці обікрали пенсіонера



Закарпаття: У Берегові молодики на вулиці обікрали пенсіонера
07:55:56
Дід Іван із Берегова Закарпатської області під вечір повертався додому. Добряче находився містом, побував у кількох магазинах, бо з ладу вийшов холодильник, тож старенький приглядав собі новий. Взяв з собою гроші з дому та ще й вибрав пенсію. Загалом у гаманці було майже чотири тисячі гривень.  Коли пенсіонер підходив до будинку, зауважив двох молодиків. Побачивши дідуся, вони призупинилися, перекинулися кількома словами, а далі пришвидшили ходу. Свої наміри не стали маскувати, відразу навалилися на старого. Один з них ударив діда у голову, тим часом інший вихопив гаманець, і зникли у невідомому напрямку. Оговтавшись,  пенсіонер подався в міліцію. 
 
 Перший заступник начальника Берегівського райвідділу ГУМВС Микола Куриця та начальник карного розшуку Петро Дрозденко зібрали оперативників цього підрозділу. Потерпілий, хоча і був у пригніченому стані, все ж зумів досить детально описати своїх кривдників. Один із нападників, переконував дід Іван, - ром. Саме опис його зовнішності підштовхнув оперуповноваженого Василя Бундовича до певних припущень, адже розшуковик володіє інформацією про подібний контингент.

 

- Знаю подібного за описом смаглявця. Варто з'їздити в циганське поселення, - розмірковував Василь Бундович.

 

Незабаром, разом зі своїм колегою Юрієм Філе, вони вже були на вул. Стефаника, де живуть берегівські цигани. В одному з будинків саме гостилася весела компанія. На прихід оперативників молодики явно не розраховували. Спершу навіть обурились: мовляв, чого чіпляєтеся до чесних людей?.. Але стражі порядку звернули увагу на ще одну особу, портретні дані якої збігалися з описом, зробленим потерпілим. З'ясувалося, що це 28-річний Петро зі села В.Бийгань. Не минуло й місяця, як він повернувся з місць позбавлення волі. Словом, застілля довелося перервати. Грошей у підозрюваних при собі не було. Вони всіляко відхрещувалися від подій, які трапилися того дня з дідом Іваном. Та коли зрозуміли, що нової зустрічі з потерпілим не уникнути, а він їх напевне упізнає, перестали викручуватися. Підозрюваний видав украдені гроші, які заховав під простирадлом у ліжку. Витратити встигли незначну суму, придбавши спиртне й закуску. А вже в приміщенні райвідділу розповіли, як все було того дня...

 

Повернувшись із "зони", Петро тинявся селом, шукаючи випивку. Коли  вже ніхто "на шару" не наливав, подався у Берегово. Тут в одному з барів зустрівся з циганчуком Елеком – свій свого упізнає здалеку... Цей теж не надто законослухняний. Випили, розговорилися. Звичайно, були не проти вжити ще, та грошей катма. Елек запропонував навідатися в поселення-може там щось знайдуть. Коли на вулиці побачили старого одинокого перехожого, план визрів миттєво...

 

 Коли грабіжники відбігли подалі, відкрили гаманець-а там така удача, навіть і не розраховували! Тішилися, що тепер буде змога розкошувати довго. Та не так сталося, як гадалося... Грабіжників затримали, проти них порушили кримінальну справу.

 

Михайло ПИСКАЧ,

ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 655 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
В Україні накопичено 35 млрд тонн відходів
Меркель нагородила художника, який малював карикатури на Мухаммеда
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...