Львівські студенти встановили п'ятий рекорд для Книги рекордів студентства. Цього разу вони підсмажили найбільшу кількість яєць - півтори тисячі. Щоправда просто неба - лише кілька десятків. Решту, для рекорду - готували на кухнях львівських ресторанів.
Кухар Ірина щойно власноруч підсмажила близько 30 яєць. Каже - готувати яєчню просто неба не складно, головне - не поспішати.
Ірина Ватраль, кухар: "Треба щоб жовток був цілий, щоб не розплився, а так не дуже важко".
Щоб встановити студентський рекорд України - яйця смажили більше години. Після чого роздали всім охочим, здебільшого студетам львівських вишів.
Андрій Олійник, представник Книги рекордів студентства: "Сьогодні немає посту і щоб розрядити обстановку студентів, вони хоч завжди і так постять, ну і так в такий день я думаю їм буде приємно просто посмакувати яєчнею".
А потому влаштували перегони на швидкість поїдання яєчні. Один із учасників змагань, Четвертокурсник Павло Гошуляк, впорався з 5-ма смаженими за хвилину. Каже, сподівався на кращий результат.
Павло Гошуляк, рекордсмен з поїдання яєчні: "Яйця люблю, і чесно сказати якби я тільки шо щось поїв, то може би я їх і не з'їв, а так на голодний желудок пішли дуже легко".
Найбільше ж безкоштовному обіду раділи артисти студентського ансамблю.
|