«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 09:26:03

Головна » 2009 » Травень » 7 » Відриватись у нічних клубах на Волині небезпечно: можна отримати кулю у голову



Відриватись у нічних клубах на Волині небезпечно: можна отримати кулю у голову
16:40:39
 
32-річний підприємець із Ковеля отримав кулю у нічному клубі. Чоловікові манери не сподобалися сп’янілій компанії. В результаті – п’ять вогнепальних поранень, одне з яких - у голову.
 
Інцидент зі стріляниною стався опів на першу ночі. Фігурував розважальний заклад «Аркан». Такого типу клубів у Ковелі всього два. Працюють з 9 вечора по 5 ранку. Відвідувачі – публіка віком до 40-ка.

Вони просиділи за чаркою трохи більше години. І хоч випили небагато, лайливих слів не добирали. Зверхньо кликали офіціанта, а на танц-полі розштовхали чи не всі пари. Спершу на такі витівки молодиків їхні подруги не зважали, та коли зі столу почали падати фужери, поспішили до виходу. Ось тоді-то й нагодився давній знайомий жінок, запропонував провести.

Леонід Бордеану, постраждалий: «Коли я привітався з тою дівчиною, вона мені зразу сказала, що я з чоловіком. Тобто, вона знала, що він дурак і його друг теж, і вони мають при собі зброю. Тоді відбувся удар в щоку мені. Я зразу не зрозумів, що таке. Прикладаю руку, дивлюся, а кров бризкає з голови. Я зрозумів, що по мені стріляють».

У винуватця клубного переполоху – 26-річного Андрія – своя версія подій. Каже, людина, через яку він другу добу перебуває в міліційному відділку, брехун та провокатор. І саме він ударив першим.

Андрій, затриманий: «Музика грала і я не почув, що він говорить, але він не давав їм пройти. Підійшов, зробив йому зауваження. Він мені сказав: «Тебе що, тут зараз вдарити?» І дівчата зразу пішли. Підійшов товариш, каже: «Ти успокойся, веди себе нормально». А він: «Що, вас двох тут мочити?» Вдарив Сашу, і тоді я вже почав стріляти».

Вже відомо: пістолет, яким послуговувався ковелець, незареєстрований, дозволу на його носіння чоловік не мав. Тож не дивно, що після пострілів зловмисник накивав п’ятами.

Ігор Дорохольський, керівник сектора Ковельського МВ міліції: «Там є на місці охорона, пробувала його затримати - він почав втікати. Тільки за допомогою групи затримання ДСО його знайшли метрів за сто. Там є квітковий ринок, він там пробував сховатися. - То орієнтовно за скільки часу його знайшли? - Хвилин 15».

У нього стріляли практично впритул, але обійшлося навіть без ушпиталення. З п’яти поранень ґумовими кулями більш-менш серйозним Леонід вважає одне. Тепер через травму лицьової кістки не голитиметься місяць.

Леонід Бордеану, постраждалий: «На мені є тут два, тут два і тут - п’ять всіх. Навіть ті, хто сиділи, не могли нічого зрозуміти. Багато хто думав, що то хлопушки чи петарди хтось прикалується і кидає».

Тим часом у клубі все привели в належний вигляд - стіни помили від крові, підлогу очистили від скла. Адміністрація чекає нових відвідувачів, але прогнозує - ближчим часом їх буде небагато.

Віталій Божичко, директор клубу: «Звичайно, воно не дасть позитивного іміджу. Це - однозначно. Ті люди, які тут відпочивали, після того інциденту розрахувалися і пішли. Тут є колектив, який дійсно хоче відпочити, а такі інциденти не дають нам нічого хорошого».

Слідство за фактом стрілянини триватиме до кінця травня. За цей час міліцянти з’ясують походження зброї, яку зловмисник буцімто знайшов за містом. Порушено кримінальну справу. В разі доведення провини стрілку світить від 3-ох до 5-ти років.
 
 
Категорія: Надзвичайні ситуації | Переглядів: 562 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
Ужгород: У неділю в Ужгороді очікується лише 18 тепла
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...