«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 11:04:28

Головна » 2009 » Червень » 3 » 18-річний хлопець на смерть збив 13-річного школяра



18-річний хлопець на смерть збив 13-річного школяра
17:57:55
День захисту дітей не для всіх став святковим. В Одесі під колесами автівки загинув 13-річний підліток. Примітно, що за кермом джипу сидів також вчорашній школяр – взимку йому виповнилося 18. 
 
 Нещастя сталося навпроти морського вокзалу, біля Потьомкинських сходів. Позашляховик РАВ-4 на швидкості збив хлопця, який намагався перебігти дорогу. Перескочивши парапет, на інший бік дороги хлопчина дістатися не встиг.

 

Алла Марченко, старший інспектор відділу ДАІ м. Одеси: «Следует отметить, что ребенок перебегал дорогу в неустановленном месте. На данном участке дороги расположен подземный пешеходный переход, установлены дорожные знаки, а также установлены парапеты. Мальчик перепрыгнул через ограждение, пересекал дорогу слева направо, то есть выскочил из-за движущегося транспорта, в результате чего произошел наезд на мальчика».

 

Від удару об автівку тіло дитини перелетіло через припарковане таксі й дивним чином опинилося під його колесами. 13-річний хлопець загинув на місці. Його досі не впізнали ні родичі, ні знайомі.

 

Таксисти, які працюють неподалік, скаржаться: тут часто нехтують підземним переходом. Особливо не зважають на небезпеку діти.

 

Олег, водій: «А так, в принципе, здесь люди постоянно не в переход идут, а через дорогу. Особенно летом, когда приезжие. Вот недавно был последний звонок, так дети прямо с лестницы, не останавливаясь, через дорогу. Так что тут, конечно, опасный участок».

 

Брак виховання, незнання правил безпеки, а ще - недостатній догляд, головні причини дитячої смертності на дорогах. З початком вакацій проблема ця гострішає.

 

Алла Марченко, старший інспектор відділу ДАІ м. Одеси: «Транспорта много, транспорт скоростной, и не всегда водитель может остановить мгновенно. Поэтому следует напоминать детям, говорить о проблемах на дорогах и, конечно же, сами взрослые должны показывать положительный пример».
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 541 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
В Україні накопичено 35 млрд тонн відходів
Меркель нагородила художника, який малював карикатури на Мухаммеда
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...