«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 09:24:47

Головна » 2009 » Червень » 5 » Відзначили кращі роботи закарпатських журналістів на міліцейську тематику



Відзначили кращі роботи закарпатських журналістів на міліцейську тематику
16:47:45
6 червня працівники українських засобів масової інформації відзначають своє професійне свято – День журналіста. Не забула про представників мас-медіа й закарпатська міліція. Напередодні святкування журналісти, котрі висвітлюють  правоохоронну тематику, зібралися в ГУМВС України в Закарпатській області, де з ними зустрілися начальник   управління полковник міліції Павло Кононенко, його заступники  та керівники підрозділів. У своєму виступі  очільник  закарпатської міліції  розповів про здобутки закарпатських правоохоронців за п’ять  місяців поточного року. Павло Миколайович, зокрема,  констатував:  внаслідок вжитих організаційних та практичних заходів,  незважаючи на економічну кризу,  оперативна  ситуація  в області залишається стабільною. Темпи  росту рівня  злочинності  вдалося  знизити на 2,1%.  Закарпатська міліція цьогоріч  розкрила на 11,4% злочинів більше (1645 проти 1476) ніж торік, а  загальний відсоток розкриття збільшився на 1,3,  і на сьогодні становить  81,8%.  До логічного завершення доведено усі випадки зґвалтувань. Із 12 скоєних цьогоріч на Закарпатті убивств  наразі  нерозкритим залишається лише одне --  вбивство  підприємця  Грузіна в Ужгороді. З початку року працівники міліції викрили 130 злочинів, пов’язаних із незаконним поводженням зі зброєю, 165 --  із незаконним обігом наркотиків, ліквідовано 11 міжнародних каналів постачання наркозасобів з Угорщини в Україну.   У кінці травня у м.Чоп, наприклад, працівники УБОЗ ГУМВС затримали двох громадян Угорщини, які збули ужгородцям 1 197 штук наркотичних пiгулок "Екстезi" за 4 400 доларiв США.  За цим фактом порушено  кримінальну справу. На корупціонерів складено 41 адмінпротокол,   17 --  на держслужбовців. Цього року закарпатські  правоохоронці затримали 57 нелегальних мігрантів,  з них  9 груп  загальною кількістю 39 осіб. Видворили за межі держави 19 осіб.

Викрито  384 злочини у сфері економіки  (189 -- тяжких та особливо тяжких). Виявлено 87 злочинів із збитками понад 100 тисяч гривень та 13 злочинів, де шкода сягнула понад  1 млн. грн. Задокументовано 182 злочини у сфері службової діяльності, в тому числі 27 фактів хабарництва (з них 5 на суму, що перевищує 10 тис. грн.)

На автошляхах області  зафіксовано  208 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими. Це  значно менше, ніж  торік  (-35,6 %).  33 особи загинули під час аварій  (-40,0 %) та 254  отримали тілесні ушкодження (-31,2 %).  Проведені  відпрацювання допомогли виявити  58493 порушень правил дорожнього руху,  затримано 2741 водія за керування транспортними засобами в стані  алкогольного сп’яніння.

Окресливши криміногенну ситуацію в області, Павло Кононенко привітав журналістів з професійним святом, закликав їх до подальшої творчої співпраці, визначальними критеріями якої мають бути об'єктивність і відповідальність. Адже  саме  журналістські виступи нерідко формують   імідж органів внутрішніх справ,  допомагають налагодити стосунки з населенням,  викликати довіру  людей до міліції.

За плідну творчу співпрацю з міліцією Павло Миколайович  нагородив багатьох представників обласних ЗМІ  Почесними грамотами та грошовими преміями. Серед нагороджених: Михайло Носа,  Юрій Білак, Богдан Барбіл, Йосип Бігарі, Тетяна Вашаргелі, Микола Дерев'янко, Наталія Зотова, Володимир Кривошапко, Алла Петрова, Чабо Балог, Іван Гудзоватий,  Наталія Логойда-Пийтерварі, Михайло Папіш, Степан Селменський, Ярослав Ядловський, Оксана Штефаньо. Премію імені Михайла Фатули, засновану обласною організацією Національної спілки журналістів та УМВС, вручено редактору Міжгірської районної газети "Верховина" Василю Пилипчинцю, повідомили zakarpatpost.net у ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області.
 
 
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 596 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
Ужгород: У неділю в Ужгороді очікується лише 18 тепла
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...