«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 11:52:28

Головна » 2009 » Червень » 13 » «Динамо-Київ» бойкотує Суперкубок України



«Динамо-Київ» бойкотує Суперкубок України
09:09:44
Київське "Динамо" буде вимушене відмовитися від участі у грі на Суперкубок, якщо не буде змінено місце проведення матчу.
 
Київське "Динамо" направило лист керівництву Прем'єр-ліги і ФФУ, в якому висловило протест проти проведення матчу на Суперкубок України на стадіоні "Ювілейний" в Сумах.

В листі йдеться наступне:

"Футбольний клуб "Динамо" (Київ) із великим здивуванням дізнався про те, що призначений на 11 липня цього року матч на Суперкубок України між командами "Динамо" (Київ) та "Ворскла" (Полтава) дирекція Прем’єр-ліги вирішила провести у Сумах на стадіоні "Ювілейний", не врахувавши нашої пропозиції провести гру у Львові, Запоріжжі, Кривому Розі чи Дніпропетровську. Вважаємо, що цим рішенням Прем’єр-ліга підтвердила сумніви у своєму професіоналізмі і ще раз поставила питання щодо своєї правоздатності.

Виконком ФФУ, який пройшов 11 травня, підтвердив, що на сьогодні Прем’єр-ліга є організацією без законно обраного керівника, яка не в стані виконати вимоги власних статутних документів. Бездіяльність Прем’єр-ліги поставила під загрозу сам факт належного проведення чергового чемпіонату України, в результаті чого проблему у пожежному порядку буде вирішувати стратегічна рада ФФУ разом із президентами футбольних клубів. Досі невідома дата наступних зборів президентів клубів Прем’єр-ліги. Якщо керуватися статутними нормами самої Прем’єр-ліги, то тричі продовжені повноваження її нинішнього керівника виглядають дуже сумнівними.

Футбольний клуб "Динамо" (Київ) є постійним учасником усіх розіграшів Суперкубку України, починаючи із першого розіграшу цього почесного трофею. Місце проведення усіх без винятку матчів на Суперкубок, Професіональна футбольна ліга України, яка проводила це змагання, визначала з урахуванням побажань обох клубів-учасників. Так було і тоді, коли Суперкубок розігрувався у Одесі, так було і торік, коли Суперкубок розіграли у Полтаві. Цього разу Прем’єр-ліга не вважала за потрібне хоча б запитати нашої думки щодо запропонованого стадіону у Сумах, стан футбольного поля на якому не відповідає стандартам проведення матчу рівня команд-учасниць Ліги чемпіонів та Ліги Європи.

Вважаю, що чемпіон України і володар Кубка України мають повне право на повноправну участь у визначенні місця поєдинку між ними. Хоча б тому, що ці клуби, разом із іншими упродовж року своїми внесками фінансували діяльність Прем’єр-ліги. І цього разу витрати на проведення матчу за Суперкубок понесуть клуби-учасники. Ми не розуміємо, чому приймаючи рішення, Прем’єр-ліга не прислухалась до нашої думки. Ми не хочемо бути сліпими виконавцями некомпетентних рішень органу із невизначеними повноваженнями.

Виходячи із цього ми вважаємо одноосібне рішення Прем’єр-ліги провести матч за Суперкубок України у Сумах таким, що іще раз доводить нездатність Прем’єр-ліги проводити змагання на належному рівні.

Доводимо до вашого відома, що у тому разі, коли Прем’єр-ліга не дослухається до наших пропозицій провести Суперкубок у Запоріжжі, Львові, Кривому Розі чи Дніпропетровську, а наполягатиме на проведенні гри у Сумах, футбольний клуб "Динамо" (Київ) буде вимушений відмовитися брати участь у грі на Суперкубок.

Також ми будемо змушені звернутися до Федерації футболу України, як до найвищої футбольної інстанції аби та втрутилася у вирішення цього питання і не допустила до того, аби свято великого футболу, яким завжди був матч за Суперкубок України, було зірвано через неналежне виконання своїх обов’язків Прем’єр-лігою, і будемо просити ФФУ доручити проведення матчу за Суперкубок України Професіональній футбольній лізі України, яка у попередні роки проводила цей матч на найвищому рівні".
 
 
Категорія: Спорт | Переглядів: 909 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Україна увійшла до Топ-5 країн Європи за рівнем насильства серед молоді
Гривні загрожує обвал до 16 гривень за долар
Українські моряки хитрощами вирвалися з піратського полону
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...