«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 23:49:29

Головна » 2009 » Червень » 19 » Закарпаття: Відновлення в повному складі фракції БЮТ ускладнить перетворення Закарпатської обласної ради на запасний аеродром Балоги



Закарпаття: Відновлення в повному складі фракції БЮТ ускладнить перетворення Закарпатської обласної ради на запасний аеродром Балоги
09:07:32
17 червня відбулося засідання Закарпатської обласної територіальної виборчої комісії, на якому 16 з 19 присутніх членів ТВК проголосували за визнання обраними 14 депутатів, які були наступними у списку БЮТ до Закарпатської обласної ради.
 
Представник БЮТ в ТВК керівник фракції БЮТ в Закарпатській обласній раді Андрій Сербайло в четвер, 18 червня, на прес-конференції повідомив, що після цього рішення на членів ТВК почався шалений тиск з метою примусити їх написати заяви про відкликання свого голосу за це рішення.

 

За словами А. Сербайла голова комісії пан В. Прохорчук наразі відмовляється ставити печатку під проголосованим рішенням, через це Народний депутат України Олександр Кеменяш звернувся до прокуратури області щодо перевищення ним посадових повноважень. Андрій Сербайло переконаний, що тиск на членів ТВК чиниться передусім тому, що після звільнення Віктора Балоги з посади керівника Секретаріату Президента під багатьма людьми в області захиталися крісла. «Очевидно Балога сподівається використати Закарпатську обласну раду як запасний аеродром, але наявність потужної фракції БЮТ ставить під сумніви ці сподівання», – зазначив А. Сербайло.

 

БЮТівець також публічно звернувся до тих, хто намагається тиснути на членів ТВК й закликав їх не штовхати людей на злочини, а просто дотримуватися закону, повідомили zakarpatpost.net в прес-службі БЮТ області.

 
 

Як відомо рішення Ради блоку БЮТ щодо відкликання 14 депутатів Закарпатської обласної ради було ухвалене ще 30 червня 2008 року і саме з того часу ці депутати фактично втратили свої повноваження. З огляду на це, усі рішення Закарпатської обласної ради, які були ухвалені за участі цих депутатів можуть бути оскаржені. Андрій Сербайло повідомив, що не виключає можливості оскарження всіх цих рішень у суді.

 

На прес-конференції А. Сербайло також висловився про події навколо створення у ВР «широкої коаліції чотирьох». Він зокрема зазначив, що розмови про те, що БЮТ виступав за вибори президента у Парламенті не мають під собою ніяких підстав. Як відомо, саме БЮТ був ініціатором проведення всеукраїнського референдуму для визначення, яку саму форму правління обере народ України. Попри те, що були зібрані підписи, президент Ющенко відмовився призначати референдум. БЮТ сподівається на чесні і прозорі вибори, після яких треба буде всім політичним силам згуртуватися навколо того, аби ухвалити нову Конституцію, яка б ліквідувала протистояння різних гілок влади в Україні.
 
 
 

 

Переглядів: 537 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Україна увійшла до Топ-5 країн Європи за рівнем насильства серед молоді
Тимошенко два місяці чекає зустрічі з Януковичем
Парламент відхилив запит Яценюка про парламентські вибори у березні 2011 року
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...