«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 11:33:37

Головна » 2009 » Червень » 20 » Віталій Кличко виграв суд проти WBC



Віталій Кличко виграв суд проти WBC
14:12:55
У п'ятницю Міжнародний спортивний арбітражний суд в Лозанні постановив, що чемпіон WBC в суперважкій вазі Віталій Кличко має право на проведення добровільного захисту титулу, прийнявши тим самим сторону українського боксера в суперечці з керівництвом Всесвітньої боксерської ради, яка в грудні минулого року призначила екс-чемпіона цієї організації Олега Маскаєва обов'язковим претендентом на титул і зобов'язала Кличка зустрітися з ним відразу ж після проведення обов'язкового захисту титулу проти Хуана Карлоса Гомеса, що відбулав в березні 2009 року.

 

"Ми виграли справу. Віталій не зобов'язаний битися з Маскаєвим, - повідомив радник чемпіона Шеллі Фінкель. - Це дає нам можливість зустрітися з тим суперником, якого ми виберемо самі. Віталій зараз дуже щасливий".

Міжнародний спортивний арбітражний суд, який згідно з правилами WBC уповноважений розглядати подібні суперечки, виніс своє рішення у п'ятницю, після дводенних слухань.

Оскільки подробиці цього рішення не підлягають розголошенню, суд обмежився наступним заявою. "Незважаючи на те, що WBC діяв сумлінно, призначивши 15 грудня 2008 року Олега Маскаєва наступним обов'язковим претендентом, таке призначення перевищує обсяг повноважень Всесвітньої боксерської ради, і, отже, з цієї причини ця постанова не може бути застосована до Віталія Кличка".

Рішення суду надає Віталію Кличку свободу у виборі суперника для наступного двобою, який, ймовірно, може відбутися у вересні цього року, і в числі кандидатів на зустріч з чемпіоном WBC називають американця Кріса Арреолу, з яким представники Кличка вже вели попередні переговори, британця Девіда Хея , а також володаря титулу WBA в суперважкій вазі Миколи Валуєва.

Сам Віталій заявив, що хотів би зустрітися з Девідом Хеєм, який відмовився від запланованого бою з Володимиром Кличком через травму. "Я готовий поговорити з ним на рингу за допомогою кулака, - сказав Віталій. - Він травмований, він робить гучні і образливі заяви, але сам поєдинок буде цікавим. Я хочу побачити його на ринзі. Зараз ми обговорюємо деталі можливого бою, і, думаю, він може відбутися у вересні".
 
 
Категорія: Спорт | Переглядів: 769 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
В Україні накопичено 35 млрд тонн відходів
Меркель нагородила художника, який малював карикатури на Мухаммеда
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...