«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 13:53:13

Головна » 2009 » Червень » 20 » Закарпаття: Один легковик зіткнувся з вантажівкою, інший – упав з моста



Закарпаття: Один легковик зіткнувся з вантажівкою, інший – упав з моста
15:03:23
Тиждень, що минув, виявився особливо «щедрим» на автомобільні пригоди.
 
У холодні пори року громадяни, як правило, нарікають на поганий стан доріг, погодні умови і таке інше. А зараз нібито й асфальт сухий, і видимість непогана. Скоріш за все, відпустки або очікування їх надміру розслабляють людей, і вони забувають про елементарні правила безпеки на дорозі.

Так, на автошляху Львів-Самбір-Ужгород неподалік Ужгорода зіткнулися дві автомашини – ВАЗ-2109 і КамАЗ. На місце пригоди виїжджали працівники Державтоінспекції, котрі зясували: винуватцем ДТП був водій легковика. Виконуючи маневр обгону, він виїхав на смугу зустрічного руху, якою саме прямувала вантажівка. Внаслідок автопригоди постраждали водій та пасажир «девятки». Обох госпіталізували.

Дві подібні аварії сталися цього тижня протягом одного дня на  Свалявщині та Рахівщині. Неподалік села Неліпино 36-річний житель сусіднього населеного пункту, проїжджаючи по мосту через річку Вича, не впорався з керуванням свого транспортного засобу і перекинувся у водойму. Автомобіль невдовзі вдалося витягнути на берег, однак автовласник від отриманих травм помер. А 27-річний рахівець, перевищивши допустиму швидкість, не зумів своєю іномаркою «Опель», як кажуть, «вписатися» у поворот, вдарився в бетонну огорожу і з триметрової висоти упав у річку Тиса на дах. Удар виявився потужним. Водій «Опеля»  і його пасажир загинули на місці ДТП. Тіло 21-річного пасажира знайшли відразу, а загиблого власника автомобіля течія знесла за сорок метрів від місця аварії.

З мостом повязана й інша закарпатська автопригода, зафіксована у міліцейських зведеннях. Сталася вона також у гірському Рахівському районі, де водіям, до речі, на серпантинних дорогах треба бути особливо пильними та обережними. Між населеними пунктами Кваси і Ясіня 43-річний місцевий житель, керуючи легковиком «Жигулі» сьомої моделі, врізався в опору моста через річку Чорна Тиса. Від отриманих травм він помер на місці пригоди, а його 33-річного пасажира доставили у лікарню.

Про ситуацію на дорогах нашої держави мова йшла нещодавно на зустрічі міністра внутрішніх справ Юрія Луценка із представниками засобів масової інформації. Очільник  української міліції  зауважив, що після внесення змін до адміністративного законодавства, ситуація на дорогах змінилася на краще.  Правда,  за словами Юрія Луценка,    сьогодні в багатьох  регіонах України  знову спостерігається  збільшення кількості порушень правил дорожнього руху.  На думку міністра, однією з причин цього є неякісний розгляд судами матеріалів щодо  таких   правопорушників. Лише кожен сьомий водій, якого затримали за кермом у нетверезому стані, отримує рішення суду про позбавлення його водійського посвідчення.  Водночас Юрій Луценко наголосив, що не хоче, аби міліція «гнала» вал кількості протоколів, який нікому не потрібний. Усі  документи повинні бути якісно оформлені і доведені до конкретної відповідальності, повідомили zakarpatpost.net у ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області.
 
 
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 589 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Україна увійшла до Топ-5 країн Європи за рівнем насильства серед молоді
Українські моряки хитрощами вирвалися з піратського полону
У США ховають чорних кішок: у Halloween на них полюють сатаністи
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...