«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 09:25:35

Головна » 2009 » Червень » 20 » Ужгород: Наркокубло у центрі міста



Ужгород: Наркокубло у центрі міста
15:14:37
Розслідуючи кримінальну справу  щодо розбійного нападу, працівники підрозділу УБОЗ  ГУМВС вирішили перевірити, чи дійсно один з її фігурантів вживає наркотики. Зясовуючи це, правоохоронці вийшли  на кількох осіб,  котрі тривалий час «сиділи на голці».  Водночас оперативники отримали інформацію, що в самісінькому центрі Ужгорода група молодих людей часто збирається в одному з помешкань. Там, кажуть, вони і вживають наркотичний препарат.  Неприємний запах від  дурман-варива,  гучна музика,  гамір не раз «діставали» сусідів.  За підозрілим помешканням встановили невидимий контроль.

Згодом, заручившись санкцією на обшук, оперативники навідалися  у будинок на одній із  центральних вулиць міста, де знаходилося наркокубло. Двері відчинив власник оселі, 25-річний  Віталій. У квартирі  було  ще    п'ятеро молодиків віком від 20 до 30 років. Усі  --  місцеві жителі. Шприци  із залишками рідини та  посуд для виготовлення наркотичної речовини яскраво свідчили:  перед приходом правоохоронців компанія встигла «вколотися». Молодики перебували у стані наркотичного сп'яніння, тому   візит «убозівців» сприйняли без якихось  особливих емоцій. Те, що хлопці  «ширнулися», підтвердила й медична експертиза. Усіх затримали, речові докази вилучили. 

За результатами   проведеної експертизи, у вилучених шприцах був ефедрин, котрий наркомани виготовляли кустарним способом.  А ще працівникам міліції стало відомо:   згадану квартиру винаймала Віталію його мати, яка виїхала за кордон на заробітки.  Хлопець не шукав роботу, а вирішив жити у своє задоволення. За якийсь час  його помешкання перетворилося на своєрідне кубло. Незважаючи на молодий вік, всі затримані -- наркомани зі стажем, тому й не дивно, що часто потрапляли в міліцію. Троє з групи --  раніше судимі: один за розбій,  інші  за наркотики.

За цим фактом порушили  кримінальну справу. Працівники УБОЗ перевіряють  причетність затриманих  до скоєння інших злочинів, повідомили zakarpatpost.net у ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області.
 
 
Категорія: Ужгород | Переглядів: 579 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
Ужгород: У неділю в Ужгороді очікується лише 18 тепла
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...