«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 11:04:13

Головна » 2009 » Липень » 6 » Одна з "жертв домагань" Майкла Джексона зізналася у брехні



Одна з "жертв домагань" Майкла Джексона зізналася у брехні
16:15:40
Джордан Чандлер, який 16 років тому засуджував Майкла Джексона в сексуальних домаганнях, зізнався у брехні. За словами чоловіка, оббрехати короля поп-музики його змусив батько.

"Мене замучила совість, і я вирішив у всьому зізнатися", - заявив журналістам Джордан Чандлер, який вирішив зізнатися в скоєному після новини про смерть співака.

Джордан Чандлер, якому сьогодні 27 років, заявив західним таблоїдами, що всі його публічні звинувачення Джексона в тому, що співак намагався його розбестити, необґрунтовані, повідомляє Комсомольская правда.

Чандлер зізнався, що оббрехати короля поп-музики його змусив батько, якого в цьому судовому скандалі цікавила солідна грошова компенсація.

Повідомлення про педофілію
Майкла Джексона з'явилися на початку 90-х років саме після обвинувачення підлітка Джордана Чандлера в сексуальних домаганнях з боку співака. Король поп-музики свою вину категорично заперечував. Справу про розбещення Джордана Чандлера закрили через брак доказів, але жовта преса писала, що Джексон відкупився від його батьків, нагадують РІА Новини. 


Восени 2003 року королю поп-музики пред’явили звинувачення в 10 випадках порушення закону: по чотирьом епізодам розпусних дій з неповнолітніми та їх споювання спиртним, один випадок утримання дітей проти їх волі і одна спроба вчинення розпусних дій. Скандальний процес завершився в 2005 році виправдувальним вироком за всіма пунктами.

Судовий процес висвітлювали більше двох тисяч журналістів з десятків країн. У першому ж інтерв'ю після закінчення слухань Майкл Джексон зізнався, що суд був найважчим випробуванням в його житті. Цей скандал сильно вплинув на Джексона - близькі та друзі співака говорили, що він страшно пригнічений, ні з ким не розмовляє і спілкується тільки з дітьми. Співак практично став відлюдником, відгородився від зовнішнього світу і навіть від сім'ї.

Нагадаємо, Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року в Каліфорнії у віці 50 років. Церемонія прощання з королем поп-музики відбудеться у вівторок, 7 липня, в Лос-Анджелесі, в спортивно-розважальному центрі Staples. Вхід на церемонію буде здійснюватися тільки по квитках.

Тисячі шанувальників творчості Джексона виявили готовність заплатити за можливість бути присутніми на похоронах. Крім того, на панахиду роздадуть 17,5 тисяч безкоштовних квитків.

Похорони співака можуть стати найбільш масштабними з часів принцеси Діани.
 
 
Категорія: Гола правда | Переглядів: 533 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
В Україні накопичено 35 млрд тонн відходів
Меркель нагородила художника, який малював карикатури на Мухаммеда
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...