«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 13:35:29

Головна » 2009 » Липень » 6 » Банда «чорних ріелторів» спалювала живцем самотніх алкоголіків



Банда «чорних ріелторів» спалювала живцем самотніх алкоголіків
17:56:09

Суд призначив покарання у вигляді довічного ув’язнення.

 

У російському місті Кемерово обласний суд виніс вирок у кримінальній справі про банду «чорних ріелторів», на рахунку яких вбивства девяти людей через квартири. Всі злочини були здійснені з 2000 по 2003 рік.

 

На лаві підсудних опинилися девять ріелторів, вони визнані винними у вбивствах, а також у шахрайстві, викраданні людей, умисному знищенні майна. Двом підсудним суд призначив покарання у вигляді довічного ув’язнення, інші отримали від 3,5 до 25 років позбавлення волі.

 

Встановлено, що банда здійснювала злочини під прикриттям кемеровського агентства нерухомості Центр житла «Затишок». Керувала діяльністю фірми колишня робітниця торгівлі Віра Антонова, 1962 року народження, яка в Центрі «Затишок» офіційно була диспетчером. Їй активно допомагала звідна сестра Ольга Грачова, 1968 року народження. Співучасником злочинів визнаний також чоловік Антонової.

 

Ріелтори підшукували самотніх громадян, що зловживають спиртним, які хотіли продати або обміняти своє житло на менше з доплатою. Користуючись юридичною необізнаністю власників нерухомості, зловмисники оформляли на себе доручення і від імені господарів продавали квартири. Громадянам обіцяли купити після угоди нове житло або виплатити гроші, але обманом брали з них розписки, що гроші виплачені.

 

Потім власників проданого майна злочинці вбивали, отруївши їх метиловим спиртом. Щоб жертви не чинили опір, рієлтори підмішували в спиртне ліки, які уповільнювали реакцію. Чотири жертви були спалені живцем.

 

Розслідування почалося тільки в 2003 році, коли в Кемерово і його околицях поспіль були здійснені подвійні вбивства. Увагу оперативників привернув схожий почерк злочинів, а також той факт, що потерпілі були клієнтами однієї й тієї самої фірми. Незабаром з'ясувалося, що угоди від імені убитих продовжували оформлятися і після їхньої смерті.

 

Довічний термін ув’язнення отримали безпосередні виконавці вбивств Олександр Чутков і Олег Смислов, 1979 року народження. За кожного вбитого вони отримували від Антонової до 1000 доларів. Сама Віра Антонова позбавлена свободи на 25 років, Ольга Грачова - на 16. Чоловік Антонової отримав 9 років позбавлення волі.
 
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 473 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Україна увійшла до Топ-5 країн Європи за рівнем насильства серед молоді
Українські моряки хитрощами вирвалися з піратського полону
Партія регіонів назбирала 300 депутатів, щоб переписати Конституцію
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...