«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 12:31:35

Головна » 2009 » Липень » 7 » Фанати утворили трикілометрові черги до місця поминання Джексона



Фанати утворили трикілометрові черги до місця поминання Джексона
13:42:58
Напередодні похоронів короля поп-музики Майкла Джексона, призначених на ранок середи (вечір середи за київським часом), прихильники утворили трикілометрові черги до місця поминання співака в Лос-Анджелесі.

Майданчик, де відбудеться церемонія прощання і концерт пам'яті Джексона, обгороджені і без спеціальних перепусток потрапити всередину неможливо. Фанати приходять головним чином до меморіальної стіни, яку встановили неподалік.

"Там кожен може залишити автограф і сфотографуватися. Пускають до стіни в порядку живої черги, і черга ця розтяглася на чотири квартали, тобто більше, ніж на 3 кілометри", - розповів РИА Новости продюсер і режисер Михайло Файнштейн, який живе та працює в США.

За його словами, пізно ввечері він був біля Стейплс-центру, де відбудеться церемонія прощання.


На майданчик пускають за перепустками

"Там все дуже організовано. Поліції набагато менше, ніж під час святкування Дня незалежності. Працює вона дуже доброзичливо, швидше просить, ніж наказує. Відчуття, що зараз вершиться історія, є навіть на рівні охоронця порядку", - розповів співрозмовник агентства.

Шанувальники Джексона збираються також навколо останнього дому співака, поблизу Сансет-бульвару. Будинок завалений квітами і сердечками.

"Місце, де поховають співака, зберігається в найсуворішій таємниці, - продовжив Файнштейн. - Відомо, що це відбудеться на цвинтарі Forest Lawn, але де саме, не повідомляють навіть близьким: їх зустрінуть і відвезуть. Ніхто жодної інформації не дає, знімати цвинтар заборонено навіть з гелікоптера".

Він також розповів, що в самому Лос-Анджелесі сильно зросли ціни. Так, "оренда машин підскочила втричі", збільшилася і вартість готельних номерів.

Як повідомлялося, похорони, де будуть присутні тільки родичі й найближчі друзі, відбудуться о 8 ранку (18:00 за київським часом). Двома годинами пізніше розпочнеться концерт пам'яті Джексона, у якому візьмуть участь Мераї Кері, Стів Уандер та Лайонел Річі.

Квитки на прощальний концерт розігрувалися безкоштовно на сайті Стейплс-центру: з більш ніж півтора мільйона осіб, які подали заявки перепустку отримали лише 8,75 тисяч.


Ажіотаж навколо квитків величезний: на інтернет-аукціонах eBay і Craigslist ціна за один квиток доходить до $ 10 000. Обидві компанії, однак, заявили, що продаж квитків на поминальну церемонію на їх сайтах є незаконним, і в разі виявлення ці лоти негайно знімуть з торгів.

Водночас, як і раніше, залишаються невідомими точні причини смерті 50-річного співака, який помер півтора тижні тому.

Сім'я Джексона незадоволена, що патологоанатоми, які робили розтин, не змогли відразу повідомити, від чого музикант помер. Сподіваючись на швидке одержання результатів повторного розтину Джексони довгий час відкладали похорон, однак і ці результати затримуються.

ЗМІ висували різні версії смерті співака - від передозування наркотиків до лікарської помилки. Достовірно відомо лише те, що здоров'я Джексона серйозно підірвали численні пластичні операції.

Майкл Джексонпомер 25 червня 2009 року в Каліфорнії у віці 50 років. Похорон Майкла Джексона може стати найбільш масштабним з часів принцеси Діани.
 
 
Категорія: Гола правда | Переглядів: 514 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Україна увійшла до Топ-5 країн Європи за рівнем насильства серед молоді
Гривні загрожує обвал до 16 гривень за долар
Українські моряки хитрощами вирвалися з піратського полону
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...