«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 10:26:08

Головна » 2009 » Липень » 8 » Мажор, що насмерть збив дівчину, сяде на лаву підсудних



Мажор, що насмерть збив дівчину, сяде на лаву підсудних
22:04:19
 
Друзі загиблої натякають, що суд готується звалити частину провини за аварію на покійну дівчину, щоб пом’якшити мажору вирок.

 

Сімферопольський суд готується розглядати справу про ДТП за участю сина кримського депутата, котрий на "Бентлі" насмерть збив 25-річну байкершу. ДТП за участі місцевого мажора Віталія Файнгольда сталася торік. Унаслідок зіткнення мотоциклістка Ганна Мішуткіна померла, у неї залишилася п'ятирічна донька.

 

"Бентлі" під керуванням сина місцевого депутата, зіткнувся з мотоциклом "Сузукі". Мотоцикл від удару розірвало на шматки, а некерований "Бентлі" врізався ще у дві машини.

 

25-річна мотоциклістка Ганна Мішуткіна загинула на місці. За результатами харківської незалежної автотехнічної експертизи, "Бентлі" рухався зі швидкістю 171 кілометр за годину.

 

Знайомі загиблої Ганни стежили за перебігом слідства і тепер мають намір спостерігати за судом. Хоча в те, що Віталія Файнгольда посадять, не вірять. Вони натякають, що суд готується звалити частину провини за аварію на покійну дівчину, щоб пом’якшити Файгольду вирок.

 

Родина загиблої, за словами її батька, вибачень від Файнгольда так і не дочекалася. Сьогодні чоловік уперше побачив Віталія, під колесами "Бентлі" якого загинула його дочка. Для журналістів хлопець також був недосяжним.

 

"Я б хотів, щоб це було справедливо, законно, чесно, незалежно від того, які в нього гроші, скільки в нього грошей. Я за те, щоби була присутня преса, щоби були присутні хлопці-байкери", - каже батько загиблої.

 

Журналістів до зали суду пустили, але без камер. Як заявив суддя, аби не створювати умов, які заважатимуть об'єктивному та справедливому розгляду справи. Віталія Файнгольда суд визнав підсудним. Якого покарання вимагатиме для нього потерпіла сторона, залежатиме від його подальшої поведінки.

 

"На наступному засіданні буде відомо, в якому порядку розглядатиметься судове засідання - або в скороченому варіанті, якщо він визнає провину, або, якщо він не визнає провину і буде доводити свою невинність, то залежно від його поведінки будуть наші вимоги про покарання", - повідомив адвокат батька загиблої дівчини.

 

На чому базуватиметься захист обвинуваченого, невідомо. Його адвокат нічого не коментує. Лінію обвинувачення також утаємничено - представник кримської прокуратури відмовився навіть представитися журналістам.

 

Слід додати, що прокуратура передала до суду лише справу про ДТП. Хоча отримала від слідчого управління матеріали із двох епізодів - аварії та хуліганства Віталія Файнгольда. Правоохоронці звинуватили його в побитті охоронців сімферопольського бару. Та прокуратура припинила кримінальну справу про хуліганство "за браком складу злочину". При цьому двоє його охоронців за цим самим епізодом вже відбувають покарання. Справу про ДТП по суті суд розпочне розглядати за два тижні.
 
 
 

 

Категорія: Кримінал | Переглядів: 532 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
В Україні накопичено 35 млрд тонн відходів
Меркель нагородила художника, який малював карикатури на Мухаммеда
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...