«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 12:01:18

Головна » 2009 » Липень » 11 » Від сьогодні усі пляжі в Криму будуть безкоштовними



Від сьогодні усі пляжі в Криму будуть безкоштовними
08:43:45
Рада міністрів Криму прийняла рішення, яким зобов'язала від суботи, 11 липня, забезпечити безкоштовний доступ усім відпочивальникам у місця масового відпочинку, на пляжі, території та об'єкти природно-заповідного фонду автономії.
 
 Таке рішення Рада міністрів прийняла після відповідного доручення кримського спікера Анатолія Гриценка, зробленого ним на засіданні Ради у процесі обговорення питання про заходи щодо впорядкування відвідування місць масового відпочинку, пляжів, територій об'єктів природно-заповідного фонду Криму.

 

Зокрема, Гриценко, звертаючись до кримського прем'єра Віктора Плакіди, зазначив, що уряду Криму необхідно скасувати усі накази міністерств і республіканських комітетів Криму, також підвідомчих їм організацій, згідно із якими самовільно встановлено плату за прохід по самостійно встановлених стежках і туристичних маршрутах у Криму.

 

"Думаю, що Раді міністрів Криму необхідно затвердити положення, яке б фіксувало усі ті стежки, які є відвідуваними, а не кожен лісник на свій розсуд намагається там встановлювати плату", - сказав Гриценко.

 

Він також додав, що необхідно скасувати усі рішення і "оголосити, що з завтрашнього дня у Криму все доступно і безкоштовно, зокрема, комунальні пляжі, ті місця, де люди не можуть сьогодні пройти".

 

"Необхідно впорядкувати цю ситуацію і змусити усіх виконувати рішення Ради міністрів Криму", - сказав Гриценко, додавши при цьому: "Повинен бути вільний доступ туди, де він завжди був, і де Рада міністрів не приймала рішення про (введення плати за відвідування)", - зазначив він.

 

При цьому Гриценко нагадав, що рішення, які приймає Рада міністрів Криму, є обов'язковими до виконання усіма структурами, організаціями, підприємствами, які розташовані на території автономії.

 

"Тому звертаюся до всіх, кого це стосується: давайте усі разом наведемо порядок, інший повинен бути Крим і повинна бути інша візитна картка Криму", - заявив Гриценко, додавши: "Я розумію, якщо б Рада міністрів затвердила стежки, ціну та 100% грошей у бюджет надійшло від цього, щоб вони йшли на розвиток та зміст цивілізованої інфраструктури, тоді б ніхто не заперечував би".

 

Після цього Рада міністрів Криму ухвалила рішення про те, що з 11 липня відвідування таких місць у Криму має бути вільним.

 

Як повідомлялося сьогодні, 10 липня, у Криму кількість курортників, порівняно з аналогічним періодом 2008 року, скоротилася на 14,3%, - йдеться в оперативних даних Міністерства курортів і туризму автономії.

 

1 квітня Рада міністрів АРК постановила, що у літній період комунальні пляжі Криму повинні бути безкоштовними.
 
 
Категорія: Україна | Переглядів: 533 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Україна увійшла до Топ-5 країн Європи за рівнем насильства серед молоді
Гривні загрожує обвал до 16 гривень за долар
Українські моряки хитрощами вирвалися з піратського полону
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...