«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 14:08:04

Головна » 2009 » Липень » 14 » Росіянин катався по Москві з розчленованим трупом приятеля у валізах



Росіянин катався по Москві з розчленованим трупом приятеля у валізах
13:35:47
23-річний вбивця холоднокровно розправився з женихом своєї сестри і вивіз його розчленоване тіло за 73 кілометри від дому. Свій страшний вантаж злочинець упакував у дві валізи і проїхав з ними, немов звичайний турист, через всю столицю на попутній машині.

 

Кривавий злочин, гідний голлівудського трилера, стався в підмосковному Желєзнодорожному, а тіло убитого знайшли через тиждень у столичному районі Строгіно.

"Зловити 23-річного злочинця вдалося завдяки бомжам, - розповіло джерело у правоохоронних органах російської столиці. - Вони бачили, як підозрілий хлопець закопує дві валізи в лісі".

Валізи незабаром витягли з землі і виявили там розрубане на шматки людське тіло. Особу бідолахи вдалося встановити, коли його голову знайшли в районі Червоних Воріт. Їм виявився Роман Б. Оперативники перевірили всі зв'язки нещасного і з'ясували, що він зустрічався з 32-річною Христиною Н. з Желєзнодорожного. У цьому підмосковному місті і знайшли вбивцю. Коли брат Христини Олександр розповів про те, як ховав сліди, навіть у бувалих оперативників карного розшуку волосся дибки встало.

У той фатальний день 2 липня 23-річний Олександр і його "зять" Роман повинні були відвідати Христину в Боткінській лікарні. Але, на свою біду, недолугий жених перебрав і розморений спав в одній з кімнат двоповерхової квартири в будинку Саші.

Вставай, поїхали! - скомандував майбутній шурин. Але у відповідь почув, як його посилають за відомою адресою. Не пам'ятаючи себе від гніву, Олександр схопив молоток і розтрощив грубіянові голову.

Зрозумівши, що накоїв, вбивця не став телефонувати в міліцію. Навпаки, спробував як можна ретельніше замести сліди. Відніс тіло нещасного у ванну, розрубав на шматки, поклав у дві валізи і виніс з будинку. На вулиці хлопець зловив попутку і попросив відвезти його в Строгіно.

Водій, нічого не підозрюючи, проїхав із страшним попутником і ще жахливішим вантажем через кілька постів ДПС і висадив "туриста" з валізами на вулиці Живописній. Там, у невеликому ліску, через тиждень і відкопали розчленоване тіло нещасного.
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 452 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Україна увійшла до Топ-5 країн Європи за рівнем насильства серед молоді
Українські моряки хитрощами вирвалися з піратського полону
У США ховають чорних кішок: у Halloween на них полюють сатаністи
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...