«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 09:26:27

Головна » 2009 » Липень » 17 » Здорове харчування для офісного працівника



Здорове харчування для офісного працівника
09:35:28
Щоб головний мозок добре працював, його необхідно правильно харчувати. Учені довели, що існують продукти, які можуть не тільки забезпечити правильне харчування нашого організму, але і допомогти кар`єрному зростанню і підвищити розумові здібності.

Різні хімічні речовини, що виникають в організмі в процесі перетравлювання їжі, по-різному впливають на головний мозок. Люди, що працюють в офісі, частіше замислюються про своє кар`єрне зростання. Тому їм необхідна їжа, здатна підвищити працездатність, збільшити швидкість реакції і поліпшити пам`ять. Для офісних співробітників важливий прийом їжі - це сніданок. Більшість людей починають свій день з того, що випивають чашку кави з солодкою булочкою, бутербродом або пампушкою. Але це неправильно! Кава підвищує серцебиття, збільшує нервове збудження і порушує процес правильного засвоєння цукру. Це може привести до гіпоглікемії - пониження рівня глюкози в крові нижче за мінімальний рівень і дефіциту поживних речовин. Внаслідок цього головний мозок починає "пригальмовувати". Щоб не виникало таких ситуацій, краще за все на сніданок випивати фруктовий сік або йогурт у поєднанні з мюслі або бананами. Також корисне охолоджене м`ясо, яке доставляє в наш організм енергію.

Ближче до обіду, коли починає смоктати під грудьми, можна з`їсти шоколад. Какао, рослинний лецитин, цукор і протеїни, що входять до складу цих солодких ласощів, допоможуть справитися з відчуттям голоду, сонливістю і підвищити увагу. Дія шоколаду на організм продовжується близько години. Тому, якщо є така можливість, то далі варто приступити до обідньої процедури.

На обід краще за все з`їсти парочку яєць, тому що вони сприяють синтезу речовини ацетілхоліну, яка покращує пам`ять. Також варто поласувати рибою, нежирним м`ясом і супом. Продукти, які багаті на вуглеводи, варто залишити на кінець дня, тому що вони загальмовують нервову систему, знижують всі реакції організму і хилять на сон.

 
Харчуйтеся правильно! Бережіть себе! Успіхів на роботі! Щастя в особистому житті!
 
 
Категорія: Здоров’я | Переглядів: 504 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
Ужгород: У неділю в Ужгороді очікується лише 18 тепла
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...