«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 11:04:30

Головна » 2009 » Липень » 24 » Лікар Джексона підозрюється у вбивстві співака



Лікар Джексона підозрюється у вбивстві співака
14:11:13
У США продовжується розслідування смерті поп-співака Майкла Джексона. Слідство прийшло до висновку, що причиною його смерті стало навмисне вбивство.

 

Головним підозрюваним за цією версією є особистий лікар знаменитого співака Конрад Мюррей. Про це повідомив американський телеканал Fox News, в розпорядження якого потрапив ордер на обшук офісу Мюррея в Х'юстоні (штат Техас).

Як стверджує телеканал, в ордері на обшук клініки Конрада Мюррея, підписаному суддею міста Х'юстон, говориться, що влада може шукати предмети, здійснення навмисного вбивства, які є доказами. І це обставина, відповідно, передбачає, що Конрад Мюррей міг скоїти цей злочин. У документах, що свідчать про результати проведеного в середу обшуку, приводиться список предметів, вилучених при огляді офісу лікаря.

Серед них, зокрема, 27 пігулок фентерміна - препарату для зниження ваги, пігулка клоназепама - ліків для розслаблення м'язів, два жорстких диска і декілька документів.

Раніше повідомлялося, що ордер на обшук офісу Мюррея в одній з клінік Х'юстону був виданий на підставі попередніх результатів розтину тіла співака. Кардіолог Конрад Мюррей був найнятий Джексоном як особистий лікар незадовго до його смерті. Встановлено, що Мюррей знаходився в лос-анджелеському особняку зірки, коли вранці 25 червня його виявили в несвідомому стані.

За деякими даними, доктор намагався привести свого пацієнта в себе, але безуспішно. За деякими даними, лікар робив масаж серця на очах у 12-річного сина Джексона. Як повідомила британському таблоїду The Sun матір Майкла Джексона, Кетрін, її син був доставлений в лікарню вже мертвим, через дві години після того, як у нього зупинилося серце.

 

Офіційне оголошення про причину смерті співака буде зроблено наступного тижня, коли стануть відомі дані токсикологічної експертизи. Як відомо, Джексон впродовж останніх років життя приймав велику кількість сильнодіючих ліків.

 

Слідчі поспілкувалися з багатьма лікарями, які спостерігали співака. На думку експертів, смерть Джексона пов'язана з вживанням сильнодіючого анестетіка пропофол, використання якого допускається лише в медичних установах. Дози цього препарату були виявлені в особняку зірки. Адвокат Мюррея Едвард Чернофф раніше називав "абсолютно помилковими" повідомлення про те, що лікар перед смертю вводив співаку сильне знеболювальне.

Майкл Джексон раптово помер25 червня в Лос-Анджелесі. Він був доставлений в лікарню в стані глибокої коми. Слідчі після розтину тіла повідомили про необхідність додаткових токсикологічних тестів. Це заява у поєднанні з незвичайною поведінкою Мюррея, що з'явився у полі зору поліції і ЗМІ лише через день після смерті співака, породило припущення про лікарську помилку. До цієї ж версії схиляються і рідні Джексона.

За даними таблоїду The Sun, найближчі родичі співака мають намір найближчим часом подати судовий позов на людей, які, на їхню думку, можуть бути причетні до смерті їхнього сина і брата. Батько Майкла Джексона - Джо Джексон - в інтерв'ю CNN цього тижня в черговий раз підтвердив, що він вважає причиною смерті сина неправильні дії лікаря. Він відзначив, що останні дні перед смертю Майкла йому не давали з ним спілкуватися і розмовляти по телефону.

Також батько заявив, що не знає, куди поділося тіло його сина після поминальної служби. Крім того, в інтерв'ю він категорично відкинув повідомлення про те, що, коли "король поп-музики" був дитям, він його бив. За словами Джо Джексона, цього ніколи не було.
 
 
Категорія: Гола правда | Переглядів: 469 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
В Україні накопичено 35 млрд тонн відходів
Меркель нагородила художника, який малював карикатури на Мухаммеда
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...