«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 09:27:04

Головна » 2009 » Липень » 29 » Закарпаття: Добряче випивши оковитої, батько із сином випали із плоту. Батька врятували, син втопився



Закарпаття: Добряче випивши оковитої, батько із сином випали із плоту. Батька врятували, син втопився
07:02:55
Одна людина загинула та одну вдалося врятувати 26-го липня на водоймі, що розташована у с. Шаян Хустського району. Не зважаючи на застереження про заборону купання, відпочиваючі добряче хильнувши оковитої пішли поплавати на надувному весельному плоті… 

 

Як вдалося з’ясувати, четверо мешканців села Кідьош: 46-річний Шандор з 23-ох та 9-річним синами та його 42-річний друг-тезка з села Кідьош, що на берегівщині, приїхали на відпочинок. Тільки-но розклавши речі, дорослі розпочали застілля. Добряче випивши, відпочиваючим закортіло поплавати на надувному плоту, який стояв пришвартований неподалік, і не спитавши власника, відплили від берега. Десь на середині озера, батько з 23-річним сином не втрималися і впали у воду. Що далі відбувалося, можна тільки здогадуватися, адже односельчанин навіть не зрозумів, що сталося. 
 
Незрозумілі рухи у воді привернули увагу громадського рятувальника Павла, котрий того дня чергував на водоймі. Чоловік негайно поспішив на допомогу. Через якісь хвилини батько вже був у безпеці, однак 23-річного сина врятувати не вдалося так як про його відсутність дізналися лише через якийсь час. Щоб віднайти утопленика до місця трагедії прибуло водолазне відділення рятувальників МНС з райцентру, які і підняли тіло на поверхню. Наразі причину смерті молодої людини встановлюють судмедексперти.

 

В головному управлінні МНС в Закарпатській області звертають увагу громадян на дотримання правил поведінки на водних об’єктах. Тільки в поточному році на закарпатських водоймах вже загинуло 39 людей, серед них троє малолітніх людей. Як правило трагічні випадки стаються по вині самих відпочиваючих. Щоб цього не сталося, необхідно дотримуватися елементарних правил поведінки, а саме: купайтеся лише в добре знайомих або спеціально відведених місцях. Якщо ж ви будете купатись у незнайомому місці, попередньо обстежте дно і заходьте у воду поступово. Не переоцінюйте свої сили, не запливайте далеко від берега. Не стрибайте у воду з круч, мостів і інших високих місць. Не варто купатися поодинці біля крутих обривистих і зарослих рослинністю берегів. Не пустуйте на воді, особливо з тими, хто погано плаває.

 

Тривале купання спричиняє переохолодження організму і судоми. Відчувши навіть легку лихоманку, негайно вийдіть на берег. Не входьте у воду відразу після сонячних ванн або розігрітим після рухливих ігор: від різкої зміни температури можна втратити свідомість. Не купайтеся в нетверезому стані. Потрапивши в сильну течію, випливайте під кутом до її напрямку. Якщо ви не вмієте плавати і перебуваєте у воді самі, не заходьте глибше пояса. Не залишайте дітей без нагляду, не дозволяйте їм відпливати далеко від вас і слідкуйте за тим, щоб надувні предмети, на яких плаває ваша дитина, не пропускали повітря. Остерігайтесь річок, які мають сильні течії.

 

Центр пропаганди ГУ МНС в Закарпатській області
 
 
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 483 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
Ужгород: У неділю в Ужгороді очікується лише 18 тепла
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...