«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 10:23:39

Головна » 2009 » Липень » 30 » Жінка вбила чотирьох дочок і кілька місяців зберігала їхні трупи



Жінка вбила чотирьох дочок і кілька місяців зберігала їхні трупи
15:56:23
Мешканка Вашингтона визнана винною у вбивстві чотирьох своїх дочок, трупи яких впродовж місяців залишалися в її будинку.

 

Вирок у справі 34-річної Баніти Джекс (Banita M. Jacks) очікується в жовтні, їй загрожує довічне ув'язнення без права на амністію. На суді Джекс свідчень не давала, але раніше, в ході слідства, вона розповіла, що її діти були одержимі демонами. Тому вона нібито припинила дочок годувати, і всі вони померли уві сні. Насправді ж тіла загиблих були виявлені судовими приставами із слідами насильницької смерті.

Пристави з'явилися в будинок Джекс в січні 2008 року: будинок, в якому проживала жінка, підлягав знесенню. Три молодші дочки Баніти, 5-річна Аджа Фогл (Aja Fogle), 6-річна Н'Кайа Фогл (N'Kiah Fogle) і 11-річна Татіанна Джекс (Tatianna Jacks), були знайдені в одній із спалень. Експертиза встановила, що вони були задушені. Старша дочка, 17-річна Бріттані Джекс (Brittany Jacks), була виявлена в іншій спальні; на її тілі знайшли пошкодження, подібні до ножових ран, але достовірно підтвердити природу цих пошкоджень згодом не вдалося.

Після виявлення трупів у вашингтонському будинку столичний мер Едріен Фенті (Adrian M. Fenty) віддав розпорядження про ретельне розслідування події. З'ясувалося, що різні соціальні структури, які повинні були обслуговувати сім'ю Джекс і надавати їй допомогу, допустили значне число помилок. Наприклад, школи, де вчилися троє із загиблих, не виявили до їх зникнення належної цікавості, а поліцейський сержант, що відвідав неблагополучний будинок, збрехав в офіційному звіті, що бачив Брітані Джекс живою.

Нагадаємо, що нещодавно в США відбулася схожа трагедія: мешканка штату Техас зарізала, а потім обезголовила власного сина, якому ще не виповнилося й місяця.

Отті Санчес (Otty Sanchez) стверджує, що "чула голоси" і діяла "за наказом диявола". 33-річна жінка нанесла самій собі ножові поранення в ділянку грудей і живота і була госпіталізована. Її стан оцінюється як стабільний.

Як заявили в поліції Сан-Антоніо, у момент загибелі немовляти, ім'я якого Ськотт Уеслі Буххольтц-Санчес (Scott Wesley Buchholtz-Sanchez), в будинку вбивці знаходилися ще двоє дітей, але вони не постраждали. Зараз діти взяті під опіку соціальними працівниками. Це діти сестри Санчес, яка проживає в тому ж будинку.
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 431 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
В Україні накопичено 35 млрд тонн відходів
Меркель нагородила художника, який малював карикатури на Мухаммеда
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...